Novosti

Ko je razbio vazu? Vaš izbor otkriva sve o vašoj osobnosti!

1. Dijete A

Ovo dijete izgleda kao da je najvjerojatnije ono koje je razbilo vazu. Oči su mu uprte u pod i čini se kao da osjeća krivnju i grižnju savjesti zbog nečega što je učinio. Njegov položaj se također razlikuje od ostalih jer je on s desne strane, a svi ostali s lijeve strane. Sva druga djeca gledaju u njega i izgleda kao da ukazuju na njega kao na krivca. Ali je li to dovoljno da shvatimo što se stvarno dogodilo? Slučaj može biti da ga se okrivljuje za tuđu pogrešku i da je žrtvovan jer ne postoje druge indicije koje bi govorile suprotno.

Njegova su braća i sestre također uspjela natjerati ga da povjeruje da je to učinio. Odabirom ovog djeteta pokazali ste da ste vrlo pažljiva osoba kojoj ne promakne ni najsitniji detalj. Prevariti vas nije lako jer stalno promatrate druge i mentalno bilježite promjene u njihovom ponašanju i govoru tijela. Odgovornost je vaša ključna karakteristika i pokazujete je u svemu što odlučite raditi u životu. Sve vaše odluke pomno su promišljene i niste tip osobe koja će žuriti s nečim bez dobrog promišljanja.

 

2. Dijete B

Djevojčica B izgleda kao da je najstariji brat i sestra i možda je čak dovoljno stara da čuva svoju mlađu braću i sestre dok im mama radi. Haljina joj je jarko ružičaste boje i pogled joj je usmjeren na dijete A. Gleda ga kao da je on odgovoran za razbijanje vaze. Ali istovremeno, njezin pogled je i utješan i nježan. Ona razumije da je učinjena pogreška, ali ne osuđuje nikoga. Također gledate na život na ovaj način čak i ako vam ne polazi za rukom uvijek. Važnost davanja razumijevanja i oprosta drugima i nebrzosti u donošenju sudova nije vam zanemarena.

Štoviše, svjesni ste vlastitih mana kao i mana drugih. Kad god se nađete pred problemom, vaša praktična i racionalna priroda dolazi do izražaja i krećete ravno prema rješenju koje je najlogičnije. Tako možete u nekom trenutku ispuniti gotovo sve svoje ciljeve. Ako vjerujete da je Dijete B krivac, u ovom slučaju, shvatili ste da su gore navedene osobine one koje posjedujete i prihvatili ste ih.

3. Dijete C

Ne tako vidljivo postavljeno kao ostali, dijete C stavilo je ruke u džepove i oko njega je prilično čudna i zastrašujuća aura. Čini se kao da krivi dijete A, ali na način koji je lišen moralnosti ili pravednosti.