Zanimljivosti

NAUČNO DOKAZANO: Ovo je 10 najljepših žena na svijetu!

5. Ariana Grande

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ima rezultat zlatnog reza 91,81%

Ariana Grande je američka pjevačica, tekstopisac i glumica. Njezin vokalni raspon od četiri oktave dobio je pohvale kritičara, a njezin osobni život bio je predmet široke medijske pažnje.

4. Beyoncé

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ima rezultat zlatnog reza od 92,44%

Beyoncé je američka pjevačica, tekstopisac i glumica. Beyoncéina umjetnost i vokal koji pomiče granice učinili su je najutjecajnijom glazbenicom 21. stoljeća, prema NPR-u. Njezin uspjeh doveo ju je do toga da je postala kulturna ikona i zaradila nadimak “Queen Bey”.

3. Bella Hadid

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ima rezultat zlatnog reza 94,35%

Bella Hadid je američki model. Godine 2016. profesionalci iz industrije za Models.com proglasili su je “modelom godine”. U razdoblju od četiri godine, Hadid se dvadeset sedam pojavila na naslovnicama međunarodnih časopisa Vogue.

2. Zendaya

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Ima stari omjer od 94,37%

Zendaya je američka glumica i pjevačica. Dobila je razna priznanja, uključujući dvije nagrade Primetime Emmy. Časopis Time proglasio ju je jednom od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu na svojoj godišnjoj listi 2022. godine.

Jodie Comer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jodie Comer (@jodiemcomer)

Ima rezultat zlatnog reza od 94,52%

Jodie Comer je engleska glumica. Dobila je razna priznanja uključujući dvije televizijske nagrade Britanske akademije i nagradu Emmy u premijernom terminu, uz nominacije za dvije nagrade Zlatni globus, dvije nagrade Critics Choice i nagradu Ceha glumaca.