Zanimljivosti

ONI SU STVORENI JEDNI ZA DRUGE: 10 najkompatibilniji horoskopskih parova!

6. Strijelac i Lav

Kao i veza između Vodenjaka i Ovna, ova dva znaka će tražiti avanturu i zabavu. Uz istu količinu energije, oni će imati spontanost u svojoj prirodi. Samo nemojmo zaboraviti da su oboje vatreni znakovi pa je između njih očigledna velika kemija s puno nezaboravnih trenutaka.

7. Ovan i Ribe

Oba znaka su već zaljubljena u ideju da žive svoj život što će ih natjerati da se zaljube jedno u drugo istim intenzitetom. Ribe i Ovan će imati vječnu romansu i trenutke pune života. Ribe su zaista impulzivne prirode, dok se Ovan jednostavno voli prepustiti toku pa će uživati u svom životu punim plućima i nikad im neće biti dosadno u društvu.

8. Vodenjak i Blizanci

Vodenjak i Blizanci kompatibilni su jedno s drugim zbog iste razine stanja uma. Dijele istu intelektualnu razinu i mudrost u svojoj prirodi. Također će razviti vrlo romantičnu vezu između njih. Povezat će se na mentalnoj i emocionalnoj razini.

9. Bik i Jarac

Ovi horoskopski znakovi bit će dobar par zbog njihove slične vizije prema životu. Oboje znaju kako si dati odmor od svakodnevne rutine svog života. Zaokret u njihovoj rutini nikada neće poremetiti njihovu ozbiljnost za cijeli život, samo se znaju opustiti i zabaviti nakratko.

10. Lav i Škorpion

Škorpioni su veliki govornici i raspravljači, a Lavovi uvijek cijene ili ih privlače oni koji su sigurni u sebe. Njih dvoje će uvijek biti u stalnom natjecanju jedno s drugim, ali to će samo unijeti slatkoću u njihov odnos. Bit će stvarno posesivni jedno prema drugom.