Zanimljivosti

Neotkrivena misterija na Tajlandu, znate li šta je ovo?

Hin Sam Wan je stijena smještena u Nacionalnom parku Phu Sang, velikom prirodnom rezervatu koji ima vruće izvore, špilje i vodopade. Do njega se dolazi putovanjem kroz park, šetnjom kroz šume bambusa. Ukupno postoji devet ruta kojima turisti mogu putovati kroz park. Mjesto je puno opasnosti sa strmim liticama, a dopušteno je popeti se do glave dvojice kitova, onih poznatih kao mama i tata. Manja stijena je preuska i na nju se ne može penjati. Druga atrakcija je nacionalni park Phu Sang, Elephant Rock. Riječ je o stijeni u obliku glave slona, koja se spaja s drugim neobičnim formacijama u parku, među kojima se nalazi prozor i bazen s rupama.

Nacionalni park Phu Sang

Nacionalni park Phu Sang je nacionalni park u sjevernom Tajlandu. Nacionalni park Phu Sang, s površinom od 110 kvadratnih milja, nalazi se u jednom od najsjeveroistočnijih planinskih lanaca lanca Phi Pan Nam, koji graniči s Laosom. Izvori mnogih rijeka su u ovim planinama. U parku se nalaze i špilje sa stalaktitima i stalagmitima te topli vodopad Namtok Wang Kaew.

Tajland je zemlja poznata po svojim kulturnim i prirodnim ljepotama. Gotovo 34 milijuna ljudi svake godine posjeti zemlju iz inozemstva. Bueng Kan, najnovija tajlandska pokrajina, izvrstan je primjer vrste destinacije koja štiti promicanjem lokacije 7 Greens. Smješten u sjeveroistočnom dijelu Tajlanda, 751 kilometar udaljen od Bangkoka, Bueng Kan je utočište impresivnih kulturnih iskustava i zapanjujuće prirodne ljepote.