ZanimljivostiŽivot

Otkrijte svoju skrivenu magičnu moć odabirom mandale

2. Priroda

Druga mandala je nacrtana na temelju četiri elementa prirode. Oni se pojavljuju i djeluju u skladu i naše moći izviru iz njih.

Ipak, peti element, Duh, je odsutan. To je duhovni element koji povezuje vaše biće s prirodom. Vaša moć je ljubav i jedinstvo s Nepropadljivim. Vraćaš nemarnog Duha u Jednadžbu elemenata.

3. Ravnoteža

Ova mandala je nacrtana na temelju mistične moći broja 6. U igri su dvije suprotne moći, Žensko i Muško, tvoreći dva trokuta sa šest stranica. Vaša moć dolazi iz dinamičke ravnoteže ovih moći u vama.

4. Strpljenje

Broj dvanaest je važan na mnogo načina. Sjetite se dvanaest starogrčkih bogova koji žive na Olimpu ili 12 Isusovih apostola. 12 su također mjeseci u godini. Vaša moć leži u činjenici da tečete u skladu s vremenom. Strpljivi ste i to je karakteristika koja je korisna za vašu evoluciju. Vrijeme će vaše planove dovesti do savršenstva.

5. Kompas

Uzorak temeljen na broju 8 povezan je s kotačem mudrosti. U neku ruku, to je i raskrižje na kojem se nudi nekoliko opcija.

S jedne strane, možete stvoriti više mogućnosti i stoga nikada nećete zapeti u slijepoj ulici. Možete donositi ispravne odluke i odabrati najbolji put do vrline. Vodi vas unutarnji kompas koji vam pokazuje pravi put.

6. Stvoritelj

Suprotno, ili bolje rečeno komplementarna prvoj mandali koja predstavlja svastiku u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, ova mandala je pokretna svastika. Zaboravite njegovu nacističku zlouporabu, ovo je simbol svjetla, života, zdravlja, mira i bogatstva.

Vaša moć je harmonična i kreativna. Vi idete naprijed kroz vrijeme i život i stvarate ni iz čega.