Zanimljivosti

Prva stvar koju primijetite na ovoj ilustraciji otkriva vašu najveću životnu želju

Ako ste prvo primijetili vrata…

U posljednje vrijeme čini se da gubite strpljenje. Želite sve, i to odmah, dok vas život stavlja na kušnju i provjerava koliko ste sposobni izdržati.

Pokušajte ne reagirati eksplozivno ako stvari ne idu onako kako ste očekivali ili brzinom kojom ste se nadali.

Ako ste prvo primijetili pustinju…

Maštate o “velikoj prekretnici u životu”, ali još uvijek niste skupili dovoljno hrabrosti za to. Preispitujete se trebate li napraviti velike promjene “preko noći” ili je možda mudrije privremeno usporiti i još jednom dobro razmisliti o svemu.

S jedne strane, osjećate nepravdu i loš odnos nekih bliskih ljudi prema vama, ali istovremeno strahujete da ćete se sutra kajati ako ih isključite iz svog života bez pružanja prilike za ispravak. Težite ravnoteži i harmoniji koje još niste postigli.

Ako ste prvo primijetili nebesko plavetnilo…

Vaša glavna zanimacija koju želite u ovom trenutku je ljubav. Maštate o emocionalnoj vezi koja će vam pomoći da upoznate ljepšu stranu života, dok se na probleme možete gledati s “sigurne udaljenosti” kako biste ih lakše sagledali i riješili.

U tim maštanjima često se prisjećate osoba iz prošlosti s kojima niste ostvarili ljubavnu priču, a koje su vam se svidjele. Možda je sada pravo vrijeme da obnovite kontakt, posebno ako vam intuicija šalje signale da to trebate učiniti.