Život

Bila sam toliko ružna dok nisam potrošila 30 hiljada dolara da dobijem novo lice

Mia Dio, 22-godišnja influenserka iz Majamija, odlučila je podijeliti svoju transformaciju pomoću plastičnih operacija.

Ona se proslavila na TikToku objavljivanjem komičnih skečeva i sadržaja vezanih za ljepotu. Mlada žena ima nevjerovatnih 5 miliona pratilaca na TikToku, a popularna je i na Instagramu i YouTubeu. Dio se obožavatelji često dive zbog njenog izgleda, a nedavno je odlučila da rasvijetli kako je postala lijepa.

Foto: Instagram

Dio je odlučila da bude iskrena o kozmetičkim procedurama koje je imala.

U viralnom YouTube videu, Dio je otvoreno razgovarala o nizu kozmetičkih procedura kojima se podvrgla, dijeleći svoja iskustva i rezultate sa svojom posvećenom publikom. Influenserka na društvenim mrežama izjavila je da se u prošlosti osjećala ‘ružno’ i odlučila je značajno uložiti u različite tretmane kako bi poboljšala i svoje lice i tjelesne crte.

Foto: Youtube

Obavila je široku paletu kozmetičkih procedura koje ukupno koštaju više od 30.000 dolara. Počevši od pokvarenih filera za usne koje je kasnije rastvorila, do faseta, povećanja grudi i operacije nosa, Dio nije bježala od isprobavanja različitih tretmana.

Foto: Instagram

Dio je naglasila da iako je iskusila povećano samopouzdanje nakon kozmetičkih procedura, ne treba ih smatrati univerzalnim rješenjem za nisko samopoštovanje. “Mislim da je važno napomenuti da estetske procedure ili plastična hirurgija nisu namijenjene za jednokratno rješavanje problema sa samopoštovanjem”, rekla je influenserka u svom viralnom videu. “Iako može pomoći.”

Foto: Instagram

“Ranije definitivno nisi bila ružna, ali ako te ovo čini srećnim, sasvim je u redu. Nos ti izgleda odlično, vrlo prirodno”, uvjerila ju je druga osoba. Dok se drugi obožavatelj našalio: „Nisi ružna samo jadna“, hvala na ovoj potvrdi. Ovo je jedan od najboljih videa koji postoje.” – samo su neki od komentara ispod njenog videa.

Foto: Instagram

Osjećaj zadovoljstva svojim izgledom definitivno može pozitivno utjecati na naše samopouzdanje. Kelly Beasley, 50-godišnja žena, odlučila je da svoju kuću stavi na prodaju kako bi sebi priuštila lifting lica. Ali kaže da su rezultati bili vrijedni svih njenih žrtava.

Foto: Instagram