Život

Sve želje joj je ispunjavao, ali ovu stvar nikada nije smjela da uradi: Otkriveno šta je Haris branio Melini sve ove godine

Haris Džinović i njegova supruga Melina, koja je 29 godina mlađa od njega, razveli su se nakon 22 godine ljubavi, a iz braka su dobili kćerku Đinu i sina Kana.

Nakon raspada braka, Haris je podijelio mnoge detalje iz njihovog zajedničkog života, otvoreno govoreći o bivšoj supruzi.

Više puta isticao je da je ispunjavao sve želje svojoj supruzi, dok je ona posljednjih godina sve više vremena provodila sama putujući, izlazeći i zabavljajući se, dok je njega stavljala po strani.

Melina je napustila porodičnu vilu na Senjaku bez ikakvog objašnjenja, dok je Haris ostao tamo sa njihovom djecom. Otkrio je da je Melina iz kuće odnijela sav nakit, markiranu garderobu, skupocjene torbe i cipele, sve što joj je godinama kupovao i na šta je trošio desetine hiljada eura.

Haris nije krio da je sve dopuštao svojoj supruzi, ali je Melina jednom prilikom otkrila što Haris nikada nije želio da ona promijeni, a ona je to poštovala sve ove godine.

– Moj suprug ne dopušta mi promjenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. Kaže da me je takvu upoznao i da tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće – rekla je Melina jednom prilikom.