PsihologijaŽivot

Postupci koji govore da ste očajni

Možda niste očajni pronaći nekoga, ali možda vaši postupci govore sasvim drugu priču. Ovi znakovi na koje se odnose kao da je vaša simpatija posljednja osoba na zemlji.

1. UVIJEK PROVJERAVATE PLANOVE.

Vi ste taj koji će potvrditi i ponovno potvrditi planove za datum. Iako je očito dobro znati gdje stojite s tom osobom jer ne želite gubiti vrijeme, to se može smatrati gotovim ako cijelo vrijeme provjeravate.

2. UVIJEK PRVI KONTAKTIRATE.

Ne morate stalno čekati da vas osoba kontaktira, ali ne biste trebali i svaki put prvi vi biti. Ne samo da vam se čini da očajnički želite razgovarati s njima, već im ne dajete priliku da misle da vam nedostaju.

4. PIŠETE PRVI SMS-OVE.

Prvo ne morate uspostaviti kontakt, ali nije dobro ako i uvijek puno kontaktirate s tom osobom. To bi moglo značilo slanje SMS-ova više puta dnevno, čak i kad znate da su zauzeti, a to nije dobro. Zamislite što biste mislili kada bi vam to učinila osoba. Hm, prianjaju puno?

5. ŠALJETE VIŠE TEKSTA KADA NE DOBIJATE ODGOVOR.

Možda nećete poslati dvostruki tekst, ali ćete poslati sasvim drugačiji tekst na ono što ste prethodno poslali i na koji nikada niste dobili odgovor. Možda mislite da je to pametan način da ponovno stupite u kontakt bez da jednostavno ponovo pošaljete isti tekst, ali ako to često radite, druga će osoba vidjeti kako govorite: “Zašto ne razgovarate sa mnom ?!”

Leave a Reply