Novosti

Ovo su najbrutalnije transformacije poznatih ličnosti zbog filmske uloge!

Tom Hanks, Odbačen

Tom Hanks želio je da njegov prikaz lika za film Cast Away bude toliko realističan da su u jednom trenutku tijekom produkcije prestali snimati cijelu godinu kako bi Tom mogao izgubiti 50 kilograma i pustiti bradu i kosu.

Tom Cruise, Nemoguća misija: Rogue Nation

Tom Cruise pripremao se s profesionalnim roniocem kako bi mogao zadržati dah za scenu ronjenja u filmu Mission Impossible: Rogue Nation. Uspio je povećati kapacitet pluća i zadržati dah 6 minuta pod vodom.

Adrien Brody, pijanist

Za film Pijanist, Adrian Brody se iselio iz svog stana, prodao auto, isključio telefon i preselio se u Europu sa samo 2 torbe kako bi stupio u kontakt s bijedom svog lika. Također je išao na strogu dijetu i izgubio 30 kilograma u 6 tjedana, išao na satove klavira i dijalekta. Želio je doživjeti pravu tugu u životu kako bi na iskren način prenio emocije svog lika.

Heath Ledger, Mračni vitez ustaje

Kako bi se pripremio za ulogu “The Jokera” u filmu Batman — The Dark Knight Rises, Heath Ledger uronio je u ludilo Jokera zatvorivši se u hotelsku sobu na otprilike mjesec dana. On je prikazao Jokerovu psihološku nestabilnost tako što je napravio dnevnički zapis za tu ulogu. Također je radio na prilagođavanju glasa i smijeha kako bi stvorio psihotičniju sličnost.

Leonardo DiCaprio, Povratnik

Leonardo DiCaprio je želio biti što iskreniji u svojoj ulozi Hugha Glassa u Povratniku, pa se pretvarao da spava u životinjskom lešu, jeo sirovo bivolje meso i zaronio u zaleđenu rijeku. Želio je stupiti u kontakt s mučnim iskustvom koje je prikazao lik u filmu na što stvarniji način.

Matthew McConaughey, Gold

Kako bi se udebljao za ulogu Kennyja Wellsa u filmu Zlato, Matthew McConaughey se prepustio nezdravom načinu života. Želio se uskladiti s likom toliko duboko da više od 6 mjeseci nije jeo pravilnu, zdravu hranu, a nakon što je snimanje završeno, priznao je da mu je bilo teško vratiti se zdravijem načinu života.

Margot Robbie, ja, Tonya

Margot Robbie željela je znati kako je bilo trenirati kao jedna od najboljih klizačica za svoju ulogu Tonye Harding u filmu Ja, Tonya. Tako je trenirala satima, gotovo svaki dan 5 mjeseci. Također je provela sate gledajući video zapise svog lika kako bi razumjela sve njezine hirovite.

Natalie Portman, Crni labud

Natalie Portman trenirala je 8 sati dnevno, 6 dana u tjednu, više od godinu dana s bivšom baletnom plesačicom iz New Yorka Mary Helen Bowers. Željela se dobro pripremiti za ulogu u filmu Crni labud, pa je svoj režim treninga pojačala i unakrsnim treningom, plivanjem i vježbama izdržljivosti. Za ulogu je izgubila i 20 kilograma, mjesecima jela samo mrkvu i bademe.

Tom Hardy, Bronson

Kako bi dobio dodatnu masu za ulogu Charlesa Bronsona u filmu Bronson, Tom Hardy se morao jako udebljati u samo 5 tjedana. Udebljao se 7 kilograma tjedno i izvodio niz jedinstvenih vježbi kako bi izgradio gornji dio tijela u vrlo kratkom roku.