Zanimljivosti

Pogledajte vaše stopalo, ono otkriva sve o vama!

Prema tekstu, oblik stopala može nam puno reći o nečijoj osobnosti.

Ovisno o obliku stopala, osobe se mogu klasificirati u jednu od četiri kategorije koje uključuju egipatsko stopalo, rimsko stopalo, grčku nogu i izduženo stopalo.

1. Egipatsko stopalo je najčešći oblik stopala i ukazuje na društvene i komunikativne osobe koje uživaju u isprobavanju novih stvari u životu. Osobe s ovim oblikom stopala često napreduju u poslovnom svijetu i imaju dobre karijere.

2. Rimsko stopalo karakteriziraju ljudi koji su prirodno smireni i proračunati. Oni su pouzdani i uvijek spremni pomoći drugima, a često imaju visok IQ.

3. Grčko stopalo je oblik stopala koji može biti težak za pronalaženje udobne obuće. Ove osobe su uglavnom vesele, pragmatične i emotivne. Također, su u stanju iskreno voljeti više partnera odjednom.

4. Izduženo stopalo ima manje prste u odnosu na ostatak stopala. Osobe s ovim oblikom stopala su izvrsne u čuvanju tajni i često su temperamentne osobe s talentom da mijenjaju raspoloženja.

U tekstu se također navodi da se osobnost osobe može odrediti testiranjem njihove sposobnosti da pomaknu mali prst na nozi. Ako osoba može odvojiti mali prst od ostalih, onda su sklone promjenama i izazovima u životu. Ako osoba može kontrolirati pokrete malog prsta, onda su skloni stabilnosti i životu u kojem kontroliraju događaje i prilike.