Novosti

Uslikao je selife sa ženom dok spava i istetovirao na nogu, pogledajte njenu reakciju (FOTO)

James je podijelio i inspirisao mnoge za tetovažu. Inspiracija je selfie koji je snimio sa tijelom svoje supruge u avionu dok spava. Nije jasno je li slika dio prethodne šale, ali sama po sebi je zastrašujuća.

Većina ljudi vjerojatno bi razmišljala o razvodu jer je njihov supružnik podijelio ovu nelaskavu fotografiju na internetu, ali James je to podigao na drugu razinu. Ova je slika sada urezana u kožu njegove tetovaže sve dok ga njegova žena ne ubije:

Objava podijeljena na Facebooku aludira na Kellyno nezadovoljstvo tetovažom i činjenicu da će je morati vidjeti svaki put kada njezin suprug skine hlače. Što možda više nikada neće učiniti u njezinoj blizini!

Na slici je napisao: “Ne znam koji je njezin problem… čini se da se svima ostalima sviđa.”
The Sun je intervjuirao sparing par, a James je priznao da se trenutno boji osvete.

“Mi se zezamo jedni drugima već 24 godine”, rekao je. “Trenutno sam u vodstvu – ali sam i uplašen jer ne znam što ona sada planira.”

Kelly se manje zabavlja i kaže: “Postoji granica i on ju je jako prešao. Mi smo samo normalna obitelj, ali naša zafrkancija je izmakla kontroli. Još uvijek je stvarno svježe. Ionako se petljamo, ali ovo je na drugoj razini.”

Ona uistinu zvuči traumatizirano, dodajući: “Bila sam užasnuta. nisam mogla vjerovati. Toliko sam mrzila fotografiju. Jednostavno ne mogu to gledati kako treba, a da se ne nasmijem. To je užasno!

Dobro, pa se malo nasmijala. Ali ona je definitivno LJUT: “Mora paziti na leđa jer je karma kurva”, rekla je Kelly. “Smislit ću nešto da ga vratim, ali morat će biti jako, jako loše.

Leave a Reply