Novosti

Filmski promašaji koje je bilo jako teško primijetiti (10 fotografija)

U Miss Congeniality, Cheryl tuče Gracie s buketom ruža, a latice otpadaju. Nekoliko sekundi kasnije, crvene latice se čarobno ponovno pojavljuju.

U Harryju Potteru i odaji tajni vidljivo možete vidjeti snimatelja na kadru tijekom scene duela Harryja i Draca.

U Hitchu lik Willa Smitha ima alergijsku reakciju, a samo mu jedna strana lica oteče. Kasnije tijekom noći, oteklina prelazi na suprotnu stranu.

U prvom Piratima s Kariba, u pozadini završne scene može se vidjeti čovjek koji nosi kaubojski šešir.

U Soul Surferu, omotali su zelenu traku oko ruke AnnaSophie Robb kako bi je digitalno uklonili iz filma, ali u traileru možete vidjeti gdje su je zaboravili urediti.

U Spider-Manu, lik Tobeyja Maguirea spašava Mary Jane, ali dok se odmiču, jasno se vidi da je bio podvrgnut lutki. Također, kosa Mary Jane puše pogrešno u usporedbi s načinom na koji njihaju.

U Zločestim djevojkama Cady slučajno prestraši Janis i Damiana, zbog čega se kokice prosipaju posvuda. U sljedećem kadru zdjela za kokice se magično puni.

U Prljavom plesu Johnny bi trebao voziti, ali ako pomno pogledate mjenjač, ​​možete vidjeti da je automobil zapravo u parku.

U Avataru, Na’vi bi trebali biti visoki 10 stopa, ali na kraju filma Jakeova ruka savršeno pristaje kada hvata Neytirijevo lice, koje bi trebalo biti nerazmjerno mnogo veće.

U She’s All That, Taylor dobiva tetovažu srca na lijevom ramenu, no kasnije je njezina tetovaža misteriozno nestala na maturalnoj večeri.

Leave a Reply