Život

Stvari koje nam ne prikazivaju u školama: 15 fotografija koje dokazuju koliko je naš svijet nevjerovatan

Jednostavno volimo činjenicu da su stvari kojima nas ovaj svijet iznenađuje bezbrojne i da uvijek postoji nešto novo za naučiti, istražiti i doživjeti. To naš život čini zanimljivijim i uzbudljivijim.

Iako nas škole uče puno o ovom svijetu, povijesti i znanosti, još uvijek ima još zanimljivih stvari koje se neće naći u našim udžbenicima.

Jedan od načina da zapamtimo stvari koje smo naučili je igranje zabavnih igara koje nam pomažu da lakše zapamtimo stvari. Drugi način je fotografijama i činjenicama. Upravo to predlažemo učiniti.

Zadivljujuće fotografije odabrane za ovaj članak zabavan su način da otkrijete nove stvari i zapamtite ih te kasnije o njima ispričate prijateljima. Idemo još malo istraživati ​​svijet.

1. Mravi koji nose škampe

2. Kako bi spasili žetvu od trenutnog hladnog vala koji je pogodio zapadnu Europu, francuski vinari zapalili su vatru svijeća u vinovoj lozi.

3. Fascinantna slika na ogradi

4. Farma klikova u Aziji gdje se slabo plaćeni radnici koriste za povećanje broja pregleda videa i zavaravanje oglašivača da povjeruju da se njihovi oglasi uspješno prikazuju.

5. Julia Butterfly Hill, američka aktivistica poznata po tome što je 738 dana živjela u drvetu sekvoje u znak protesta protiv akcije sječe drva tvrtke Pacific Lumber.

6. Izlazak sunca i labud

7. Socijalna distanca

8. Vrlo jedinstvena planina u obliku lica u Maroku

9. Nevjerojatna umjetnost savijanja knjiga D. Hinkleyja. Za njihovu izradu koristi se samo rabljenim knjigama. Nikad ne rezati stranice.

10. Australska novčanica od 20 dolara s čistim prozorima

11. Kameni golub u svoj svojoj milosti.

12. Gljive ili otopljeni vosak?

13. Tramvaj u Nizozemskoj se nije uspio zaustaviti na vrijeme i probio je barijeru za hitne slučajeve. Drži ga kip kitova repa.

14. “Prvo čovjek uzima piće, onda piće uzima čovjeka.” Skulptura nastala prema staroj irskoj izreci.

15. Albino indijanska obitelj

Leave a Reply