Novosti

Test: Slika koju prvo vidite može otkriti skrivene strane vaše ličnosti

2. Ako ste vidjeli leptira

Leptir obično simbolizira pozitivnost. Međutim, ima nesvjesno značenje koje dolazi s malo mračnijeg mjesta. Vaš nesvjesni strah može biti od propuštanja šansi. Također, možda ste potisnuli emocije tuge zbog ljudi koji više nisu s vama.

3. Ako ste vidjeli malinu

U ovom slučaju, malina na slici je smještena u sredini, i veća je od stvarne veličine bobice, a to je zato što predstavlja srce. To je simbol ljubavi.

Međutim, ako ste prvi vidjeli malinu, to znači da je odgovor na ono što tražite zapravo u vašem srcu. Vaš nesvjesni strah dolazi od otpora ljubavi, a da toga niste svjesni.

4. Ako ste vidjeli pauka

Jedan od najčešćih strahova među ljudima je strah od pauka. To je zapravo mehanizam preživljavanja koji nam je pomogao da ostanemo budni na male opasnosti koje su nas nekada okruživale. Međutim, kada su u pitanju simboli, pauk pokazuje da se možda bojite da vaša okolina nije sigurna.

Vidjeti ovu brojku prvi znači da se ne osjećate sigurno u okruženju. Uvijek provjeravate detalje i gotovo uvijek nađete nešto opasno. To vas sprječava da vidite ljepotu koja vas okružuje i sretne trenutke. Vjerojatno i vi previše razmišljate o svakom svom potezu.

5. Ako ste vidjeli drveće

Drvo je važan psihološki simbol. Zapravo, koristi se u psihoanalitičkim testovima koji mogu procijeniti psihu ovisno o tome gdje na komadu papira osoba nacrta stablo. Međutim, upravo sada, budući da drvo simbolizira naše korijene, ono ima dublje značenje.

Stabla koja tvore most znače da možda imate unutarnji sukob koji još uvijek niste riješili. Dakle, to bi moglo značiti da imate strah od prihvaćanja nesvjesnog emocionalnog rascjepa. Razvijate svoj identitet oko sjene otpora spajanju sa samim sobom.

6. Ako ste vidjeli medvjediće

Većina nas, dok smo bili djeca, nalazila je utjehu grleći svog medvjedića. To je kao mjesto gdje je bilo topline, sigurnosti i razumijevanja. Pa, zato plišani medvjedić predstavlja prijatelja koji vas može bezuvjetno razumjeti.

Međutim, na slici su plišani medvjedići malo uvrnuti, a ako ste ih prvi vidjeli, ovo govori nešto vrlo zanimljivo o vama. Vi se zapravo bojite straha. To je najvjerojatnije zbog nesvjesne traume koja se vjerojatno dogodila tijekom djetinjstva u vrijeme kada ste se bojali, ali se niste imali čime utješiti.

7. Ako ste vidjeli lubanju

Ako prvo vidite lubanju, može značiti da ćete imati poteškoća u donošenju odluka, pogotovo ako ste suočeni s važnim problemima. To bi moglo biti zbog niskog samopoštovanja – nemate dovoljno povjerenja u sebe da napravite sljedeći korak i učinite pravu stvar.

Vaš problem sa samopoštovanjem može biti zato što vas roditelji ili bliski prijatelji nikada nisu cijenili zbog vaših postignuća, a osjećali ste se kao da nikada niste bili dovoljno dobri.

Koju ste prvu vidjeli? Je li test točno pogodio vašu osobnost?

Leave a Reply