Novosti

Pogledajte malo bolje: 15 fotografija gdje je priroda umiješala svoje prste

Priroda je ispunjena umjetnošću. Kamo god krenete, vidjet ćete drvo, stijenu, cvijet, životinju ili čak sjenu, u ovom slučaju priroda je uvijek beskrajni izvor inspiracije i najbolji kreator kojeg ni najbolji umjetnik ne može nadmašiti. Kao ljudi, pokušavamo stvoriti izvanredne stvari koristeći različite tehnike, iluzije, ali prirodna verzija toga je sto puta bolja.

Ispod je zbirka umjetnina iz prirode napravljena samo sa sjenom. Nešto što nijedan profesionalni fotograf ne može stvoriti, ma koliko se trudio upaliti svjetla na pravo mjesto i vrijeme. Ispostavilo se da sjene mogu proizvesti neke nevjerojatne optičke iluzije i pojaviti se na najneočekivanijim mjestima i oblicima. I što je još zanimljivije, sjena, ovisno o položaju Sunca na našem nebu, može stvoriti optičku iluziju samo na nekoliko minuta ili ponekad sekundi. Drugim riječima, uhvatiti sjenu koja stvara iluziju velika je šansa za sreću.

Pomaknite se dolje kako biste vidjeli ovo privremeno umjetničko djelo prirode napravljeno samo na nekoliko sekundi kako bi ljudi mogli uživati.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Leave a Reply