Život

Nevjerojatni ulični umjetnik slika novu perspektivu na stvari koje nas svakodnevno okružuju (16 fotografija)

Umjetnici doista vide ljepotu u najobičnijim stvarima. Ne vide stvari kakve jesu, već kako se mogu transformirati potezima kista i nekim bojama. Jedan od tih izvanrednih ljudi je Tom Bob, koji je koristio neobične kutove ulice kao platno da izrazi svoj umjetnički talent.

Za njega poklopac za šaht postaje ukusna pizza s feferonima, tava, Oreo kolačić, kompas, zgnječena kornjača i put za bijeg za krokodila. Za njega kao umjetnika sve je u pronalaženju mogućnosti i preobrazbi urbanog krajolika u šarene likove ili objekte.

“Moj je cilj pretvoriti ulične objekte u zabavne hirovite likove”, kaže Tom Bob, “stvarajući emociju sreće i čuđenja.” Ova emocija je upravo ono što je uspio stvoriti za ljude. Nevjerojatno je vidjeti kako se ovi predmeti čudnog izgleda koji često ostaju neprimijećeni mogu oblikovati prema njegovoj fantaziji.

Pomaknite se dolje kako biste vidjeli neke od Tomovih nevjerojatnih radova koji će vam pomoći da vidite stvari iz druge perspektive sljedeći put kada lutate u susjedstvu.

1.

ZZbrew

2.

3.

4.

5.

Tom Bob

6.

Tom Bob

7.

Tom Bob

8.

Tom Bob

9.

Tom Bob

10.

Tom Bob

11.

Tom Bob

12.

Tom Bob

13.

Tom Bob

14.

Tom Bob

15.

Tom Bob

16.

Tom Bob

17.

Tom Bob

Leave a Reply