NovostiŽivot

Ovo je najtetoviranija žena, a sada je odlučila pokazati kako izgleda bez tetovaža, rezultat je nevjerovatan

Britanka Becky Holt najtetoviranija je žena u svojoj domovini. Barem ona sebe tako naziva. Djevojčino tijelo je 95% prekriveno crtežima, a kada je ponestalo slobodnog prostora, Becky se prebacila na svoje lice. Kako bi vidjela kako bi izgledala bez svojih tetovaža, djevojka je crteže razmazala po pola tijela i lica. Becky je pozvala svoje obožavatelje da procijene rezultat takvog eksperimenta, a njihova su mišljenja bila podijeljena.

Instagram: becky_holt_bolt

Becky Holt jedna je od najviše tetoviranih žena u Britaniji

Prema LadBible-u, 33-godišnja Britanka već je prekrila 95% svog tijela tetovažama. Djevojka je morala potrošiti puno novca na tako impresivan broj crteža – potrošila je oko 35.000 funti na sve tetovaže.

Instagram: becky_holt_bolt

Djevojka priznaje da sama ne može navesti točan broj svojih tetovaža.

Becky sebe naziva najtetoviranijom ženom u Britaniji. Na njenom tijelu možete pronaći imena njenih roditelja i ružu u čast njezine preminule bake, citate iz pjesama. Također ima dio za noge koji je u potpunosti posvećen njezinom omiljenom filmu.

Kada je Beki ponestalo mjesta na tijelu, počela se tetovirati na licu.

Instagram: becky_holt_bolt

U početku je Britanac pravio tetovaže samo na onim mjestima gdje su se crteži mogli sakriti ispod odjeće. No ubrzo na njezinom tijelu nije bilo slobodnog prostora, te je odlučila ukrasiti svoje lice tetovažama.

Nedavno se djevojka odlučila usporediti sa i bez tetovaža.

Instagram: becky_holt_bolt

Becky je oslikala polovicu lica i tijela puderom i Photoshopom, a ostale crteže ostavila netaknutima.