Novosti

Poznate bodibilderke koje razbijaju sve stereotipe ljepote (5 fotografija)

Na što pomislite kada čujete riječ “bodybuilder”. Zasigurno djevojke koje se oblače isključivo u voluminoznu vrećastu odjeću izgledaju muževno, a sve ženstveno im je strano.

Međutim, naše današnje heroine na svaki mogući način pobijaju ove ideje, nose haljine, a mišići samo dodaju polet na sliku. Pročitajte članak do kraja i prosudite sami.

Yong Woo Zhi

Obožavatelji, unatoč njezinom mišićavom tijelu, ovu Korejku zovu “Barbie” zbog njezine ljepote i unutarnje krhkosti. Jednom se djevojka borila sa socijalnom fobijom i napadima panike, ali bezuspješno. S njima se uspjela nositi tek kada se okušala u bodybuildingu. Yong Wu Zhi je trebalo jako malo vremena da uđe u ovako atraktivnu formu, a već 2013. godine postala je prvakinja u europskim natjecanjima. Čini mi se da je zasluženo.

Angela Graham

Teško je povjerovati, ali ova zanimljiva i atletska žena već ima 70 godina i odavno je stekla unuke. Međutim, jezik se ne okreće nazvati njezinu baku. Svi poznati muški bodybuilderi Angelu smatraju uzorom. Zanimljivo, bodybuilding joj je postao strast od 20. godine. No do tada je bila prilično mršava i uspješno je gradila karijeru modela.

Atalia Kuznetsova

A ovo je naša sunarodnjakinja, koja je u samo 12 godina mukotrpnog rada na sebi postigla tako impresivne rezultate. Osim što je Natalia rekorderka u vuči i bench pressu, ona je i popularna blogerica. Njezini pretplatnici vole gledati ne samo kako sportaš postavlja jedan rekord za drugim, već ih ima petnaest na minutu. Ali i za običan život djevojke koja se trudi brinuti o sebi i izgledati ženstveno.

Peggy Gilbert

Još jedan dobni bodybuilder koji ruši sve stereotipe. Teško joj se može dati 71 godinu, dok je počela vježbati prilično kasno – s 50. Dakle, gledajući je, shvaćate da možete imati sportsku figuru u bilo kojoj dobi. A sve te fraze, poput – “stariji ljudi imaju spor metabolizam” – nisu ništa drugo do isprike.

Ekaterina Usmanova

Djevojka koja impresionira svojom savršenom figurom, unatoč tome što je nedavno postala majka. Prema njezinim riječima, prvi razlog uspjeha je samodisciplina koje se striktno pridržava. Inače, uspjela je nakon poroda doći u formu za nekoliko mjeseci, a sve zahvaljujući vrijednom radu na sebi.