Novosti

Evo šta vaš položaj spavanja otkriva o vašoj osobnosti, nama je pogodilo

Pronašli smo jednostavan test koji može otkriti mnogo o tome tko ste. Stvarno je jednostavno. Pregledajte sliku ispod i odaberite položaj u kojem mislite da većinu vremena spavate.

Što vaš položaj spavanja otkriva o vašoj osobnosti

Foto:Brightside.me

1. Ako ne možete zaspati a da ne isplazite koljena dok ležite na boku, onda ste mirna i pouzdana osoba. Nije te lako uvrijediti, a ne bojiš se ni budućnosti. Smiješite se i u najjadnije zimsko jutro i bez problema se možete prilagoditi gotovo svim promjenama koje se događaju u vašem životu.

2. Ako uglavnom spavate u fetalnom položaju, tada često osjećate potrebu da budete zaštićeni, razumjeti i suosjećati s vama. Sklupčajući se na ovaj način pokušavate se odvojiti od problema s kojima se susrećete u svijetu oko sebe. Savršen izlaz za vaše talente i potencijal bilo bi slikanje slika, učenje plesa ili pisanje bloga.

3. Ako spavate ležeći na trbuhu s ispruženim rukama i nogama, onda ste vođa. Impulzivni ste i preuzimate inicijativu te vodite računa da u vašem osobnom i profesionalnom životu bude reda. Najvjerojatnije radije planirate sve unaprijed i niste ljubitelj iznenađenja. Sposobni ste ustrajati i osjećaj odgovornosti vam pomaže da postignete veliki uspjeh.

4. Ako spavate ležeći na leđima, onda ste najvjerojatnije pozitivna osoba koja voli život, koja je navikla biti u centru pažnje i voli dobro društvo. Radite tvrdoglavo i ustrajno, ali na racionalan način, radije uvijek govorite istinu. Ljudi koji spavaju u ovom položaju često imaju vrlo jaku osobnost.

5. Ako spavate kao vojnik na oprezu, ležeći na leđima s rukama na boku, onda ste vjerojatno dobro prilagođena osoba, koja zna koji su joj ciljevi u životu i ciljano ih nastoji postići. Možete biti strogi, pedantni i zahtjevni, ali najviše od sebe zahtijevate prije svega.

6. Ako spavate kao čaplja, s jednom podignutom nogom, velika je vjerojatnost da imate nepredvidivu osobnost koju često privlače razne avanture, dok se vaše raspoloženje može promijeniti tako brzo da može biti zbunjujuće za one oko vas. Vrlo često vam je teško biti odlučni i napraviti izbor. U cjelini u poslu i u životu općenito preferirate stabilnost, mir i tišinu i temeljitost.

A ako spavate u različitim pozama, a ne u jednoj, onda je to znak da imate višestruku osobnost koja ima skrivene dubine koje ni sami još ne shvaćate u potpunosti.