Novosti

Koliko brzo možete uočiti što nije u redu s ovom slikom? 90% ljudi ne vidi grešku!

Pogledajte ovu animiranu sliku savršenog dana na plaži koja se vrti na internetu. Ova slika, naizgled, sretno-savršena slika, stekla je popularnost budući da je jedan urnebesni aspekt uočen kao prilično netočan.

Možete li shvatiti što nije u redu s ovom slikom?

S desne strane imamo crvenokosu ženu koja se sunča na ručniku i čita knjigu. Leži na boku, odjevena u ljubičasti bikini, naizgled opuštena.

U sredini imamo snažnu ženu koja u naručju nosi muškarca – čini se da se zabavljaju. Žena ima smeđu kosu svezanu u rep, na sebi ima i ružičasti bikini. Muškarac je plav i ukrašen sunčanim naočalama. Veselo se smiješi dok maše ženi koja ga nosi.

S njihove lijeve strane je dječak koji gradi dvorce od pijeska i čini se da je stvarno dobar u tome. On je također crvenokos, košulja mu je zelena, dok su koš i lopa s njegove lijeve strane ljubičasti.

Iznad njega, odnosno pozadi, dvije su osobe koje se igraju loptom. Žena nosi crveni bikini, a s njihove desne strane je muškarac koji se odmara na svom krevetu na napuhavanje u oceanu.

Ne zaboravite na čovjeka koji pliva odmah straga. Sudeći po svemu, pliva slobodnim stilom prema desnom rubu slike.
Iznad njega, daleko u daljini, možemo vidjeti čamac s parnim strojem koji ima tri tornja koji se kreću od visokih do niskih.

Dalje, tu su planine daleko u daljini.

Nebo je prekrasne plave ombre nijanse s tri veća oblaka na vrhu i dva manja na dnu.

Možete li pronaći problem?

I eto ga! Problem ti je cijelo vrijeme mahao u lice. Ako dobro pogledate, primijetit ćete da muškarac kojeg nosi žena ima samo četiri prsta! Čini se da svi ostali imaju pravu količinu prstiju na rukama i nogama osim njega! Kako nesretno.