Novosti

Ove djevojke razbijajaju sve stereotipe ljepote (9 fotografija)

Međutim, ovim ženama više odgovara pridjev jaka. Zvijezde, modeli, tenisači, nutricionisti, pa čak i … mame – svi su odlučili od sebe napraviti superljude. Začudo, njihov san se ostvario: sada čak i Arnold Schwarzenegger može biti iznenađen takvim oblicima.

Melissa Alvarez

Brazilski model nije podlegla uslugama plastičnih hirurga. Njezino je tijelo doslovno njezinih ruku djelo. Melissa vježba pet dana u sedmici, ostavljajući samo subotu i nedjelju za odmor. Djevojka kombinira različite vrste treninga – od kardia do vožnje bicikla.

Inet Medina

Kolumbijka Inet Medina motociklistička je trkačica i reklamno lice sportskih marki. Djevojka već dugo voli bodybuilding, ali za razliku od svojih kolega, voli svoje tijelo dovesti do krajnosti. Fitness model je izgradila mišićnu masu uz pomoć dijeta, napornih treninga i steroida.

Yarishna Ayala

Yarishna Ayala je profesionalna sportašica i model iz Portorika. Njena visina je 165 cm, a težina 60 kg, ali djevojka izgleda mnogo jače. Djevojka se dugo bavila plesom, ali je na kraju shvatila da joj ta vrsta aktivnosti ne odgovara – tada joj je došao na red fitness trening. Mnogo je natjecanja iza Yarishninih ramena, ali njen glavni cilj je pobijediti u Olimpiji.

Thanet Jimenez

Thanet sebe naziva ne samo fitness modelom, već i fitness mamom. Nutricionistica i trenerica razmišljala je o transformaciji nakon poroda. Iz Venezuele se preselila u Sjedinjene Države i isprva je radila kao obični model, no s vremenom se zainteresirala za treniranje. Prirodno je zaobljena, pa kondiciju pokušava održati vježbanjem i jogom. Morate vježbati prema Thanet planu svaki dan – nema ustupaka u obliku “dana posta”.

Serena Williams

Važno je napomenuti da se Serena Williams nikada nije bavila bodybuildingom, ona je profesionalna tenisačica. No, Amerikanka ne izgleda kao Marija Šarapova ili bilo koja druga predstavnica ovog sporta. Menadžeri prvakinje uvjeravaju da se ona ne ljulja namjerno (na terenu je to u osnovi nerealno): takva joj je tjelesna građa dana po prirodi.

Linda Hamilton

Za prvog “Terminatora” glumica Linda Hamilton morala se presvući u samo tri mjeseca. Proteinska dijeta i danonoćni trening dali su rezultat: čak je i Arnold Schwarzenegger bio zadivljen djevojčinom tjelesnom tjelesnošću. Mnogo godina kasnije, Lindi je ponuđeno da se vrati u franšizu. Iako je glumica imala gotovo 60 godina, brzo je vratila nevjerojatnu formu.

Michelle Levin

Michelle Levin pomaže ženama izgraditi tijelo svojih snova. Ona ima nešto za podijeliti: sama trenerica više puta je postala zvijezda časopisa Muscle & Fitness Hers, Women’s health i Sports & Fitness. Jednom je Michelle čak ušla u Forbesov rejting kao jedna od najutjecajnijih osoba u fitness industriji.

Paige Hathaway

Nekada davno Page nije mogla zamisliti da će u budućnosti postati jedna od najbogatijih fitness trenerica – ne samo u Americi nego iu svijetu. Dok je još bila na koledžu, djevojka je odlučila sudjelovati u natjecanjima u bodybuildingu. Ispostavilo se da je privremeni interes prerastao u pravu strast – pa je Hathaway pronašla svoj poziv.

Bakhar Nabieva

Azerbajdžanka Bahar Nabiyeva odlučila je da nikada neće sudjelovati u natjecanjima u bikini fitnessu. Da biste to učinili, morate se pripremiti, a djevojka voli baš takve treninge. Kao rezultat toga, pokrenula je osobni blog i sada s publikom dijeli spektakularne fotografije.