Novosti

SMIJALI SU MU SE KADA JU JE OŽENIO: Šest godina kasnije pokazala je svoju transformaciju, SVI SU ZANIJEMILI

Kada je ovaj par objavio fotografije sa svog vjenčanja našao se na meti kritika, a sve zbog izgleda mladenke.

No, šest godina poslije, njena transformacija sve je ostavila bez teksta.

Vjenčanje

Pinterest

Uprkos brojnim komentarima i primjedbama, mlada i mladoženja imali su nevjerovatn dan vjenčanja. Sve je bilo onako kako su zamislili. Vjenčali su se jer su jedno drugom prava ljubav. Nisu ih poremetili gadni komentari drugih ljudi.

Nažalost, njihovi prijatelji i porodica nisu bili jedini koji svoje mišljenje nisu mogli zadržati za sebe.

Ideali ljepote

Pinterest

Priznajemo, i mlada i mladoženja se baš i ne uklapaju u današnje ideale ljepote. Ali, to više govori o našim idealima ljepote nego o njima. Vole se i ne gledaju na izgled.

Internet

Pinterest

Čini se da internet svaki dan ima novu opsesiju. Isti trend pratila je i ova priča. Pojavile su se njihove fotografije sa vjenčanja, dobili su mnogo negativnih komentara, ali nakon samo tjedan dana komentari su se smirili. Par je nastavio da se voli i proveo je sjajan medeni mjesec. Svijet ih je zaboravio i nije znao da će se ponovo pojaviti nakon 6 godina, nakon što su prošli ogromnu transformaciju, piše tips-and-tricks.co.

Novinar

Pinterest

Transfomracija bi prošla neotkriveno da nije bilo ovog novinara. Pitao se šta ovaj par radi ovih dana i odlučio je da ih pronađe i napiše priču.

Pronalaženje para

Pinterest

Trebao je veći dio dana da shvati gdje je kontroverzni par, ali kada ih je konačno pronašao, čekalo ga je pravo iznenađenje. Našao ih je u malom gradu. Tamo su izgradili divan dom, gdje su živjeli zajedno, još uvijek veoma zaljubljeni.

Novinar ih prvo nije prepoznao. Žena se toliko promijenila.

Transformacija

Žena je doživjela potpunu metamorfozu i nimalo nije ličila na sebe. Prema njenim riječima, u proteklih šest godina napravila je ozbiljne promjene u načinu života. Počela je jesti zdravije i češće vježbati.

Pinterest

Podrška

Muž joj je rekao da nije potrebno da to drastično mijenja, jer ju je volio bez obzira na sve. Ipak, podržavao ju je u njenim izborima i njenom novom, zdravijem načinu života.

Savjet

Par želi poručiti svijetu da svoje mišljenje ne treba zasnivati ​​samo na osnovu izgleda neke osobe. Mnogo je važnije kako se osjećate zbog te osobe. Ako te neko usrećuje, nije bitno kako izgleda.

Pogledajte fotografiju kako sada žena izgleda.

Pinterest
Pinterest