Novosti

15 glumaca koji su skoro prekinuli karijeru zbog mnogih odbijanja za ulogu

7. Claire Danes

Foto: Instagram

Claire Danes dvije se godine zaredom borila s pronalaskom uloge i odlučila je svoju karijeru umjesto toga prebaciti na dizajn interijera. Sada je dobitnica 3 nagrade Emmy, 4 nagrade Zlatni globus i 2 nagrade Udruženja filmskih glumaca, a čak ima i vlastitu zvijezdu na Hollywood Walk of Fame.

8. Robert Pattinson

Foto: Instagram

Baš poput Kristen Stewart, Robert Pattinson se mučio pronaći posao prije nego što je sletio na Twilight Prema njegovim riječima, njegova audicija za vampirsku dramu užasno je pošla po zlu i on je nazvao roditelje i rekao: “Gotov sam, ne mogu se više mučiti.” Na svoje iznenađenje, sutradan je dobio poziv iz filma.

9. Brie Larson

Foto: Instagram

Ova Oscarom nagrađena glumica počela je glumiti u dobi od 9 godina. Budući da nije uspjela dobiti velike uloge, igrala je manje uloge i čak snimila pop album, ali uspjela je prodati samo 4000 primjeraka. Mislila je da Hollywood nije za nju i umjesto toga se prijavila na različite fakultete kako bi studirala biologiju mora. U to je vrijeme pozvana u show United States of Tara koji joj je naposljetku strmoglavo krenuo u karijeru.

10. Scarlett Johansson

Foto: Instagram

Govoreći o ranim godinama svoje karijere, Scarlett Johansson je otkrila da je umorna od iskorištavanja u industriji. Osjećala se zaglavljeno i razmišljala je o pronalasku novog posla i prestanku glume.

11. Elizabeth Olsen

Foto: Instagram

Elizabeth Olsen priznala je da je htjela zauvijek napustiti showbiznis zbog slave svojih sestara i načina na koji je to utjecalo na njih. Prema njezinim riječima, mediji su bili uvredljivi prema njima i pratili bi blizance posvuda, a nekoliko puta umalo izazvali nesreće.

12. Millie Bobby Brown

Foto: Instagram

Millie Bobby Brown rano je uhvatila glumačku grešku u dobi od 8 godina i unatoč tome što nikada nije pohađala satove glume, odlučila je napraviti karijeru u Hollywoodu. Dobila je nekoliko malih uloga u velikim serijama poput Moderne obitelji i Grey’s Anatomy, ali nakon jedne točke osjećala se kao da više ne može. Priznaje da se sve promijenilo kada je trebala glumiti Eleven u Stranger Things .

13. Chris Hemsworth

Foto: Instagram

Nakon uloge u Zvjezdanim stazama (2009.), Chris Hemsworth se borio s pronalaskom posla. Stvari su samo postale teže i on je razmišljao o tome da sve prekine i vrati se u Australiju.

14. David Harbour

Foto: Instagram

David Harbour izgubio je svaku nadu kada je njegova emisija State of Affairs otkazana. U intervju je otkrio da je u tom trenutku sam sebi rekao: “Gotov sam. Hollywood je završio s Davidom Harbourom. Gotovi su.” Ubrzo nakon toga dobio je ulogu u Stranger Things.

15. Melissa McCarthy

Foto: Instagram

Melissa McCarthy se suočila s višestrukim odbijanjima i u određenom trenutku nije uspjela dobiti čak ni audiciju. Radila je još 2 posla kako bi spojila kraj s krajem i odlučila je da će je napustiti ako joj se glumačka karijera ne stabilizira do 30. godine. Tjedan dana prije svog tridesetog rođendana dobila je ulogu u Gilmore Girls.