Novosti

15 glumaca koji su skoro prekinuli karijeru zbog mnogih odbijanja za ulogu

Nekoliko su puta bili odbijeni i poljuljano im je samopouzdanje, no kad su bili na korak od odustajanja, njihova se odlučnost isplatila.

1. Henry Cavill

Foto: Instagram

Prije nego što su se pojavili Superman i The Witcher, Henry Cavill je bio spreman ostaviti glumu i umjesto toga pridružiti se vojnim snagama. Toliko je puta bio odbijen za uloge da je počeo vjerovati da industrija nije namijenjena njemu.

2. Gal Gadot

Foto: Instagram

Gal Gadot iz Wonder Woman otkriva da je imala toliko testiranja kamere i odbijanja prije velike pauze da je rekla mužu da to više ne može podnijeti. Kad su je konačno pozvali za glavnu ulogu, nije mogla da vjeruje.

3. Bradley Cooper

Foto: Instagram

Bradley Cooper počeo je kao glumac koji se borio i imao je mnogo malih uloga. Nakon godina igranja manjih uloga, dobio je veliku ulogu u Alias, ali postupno, njegova je uloga sve kraća i kraća. Dok se borio s depresijom, završio je i s pucanjem mišića potkoljenice dok je igrao košarku i morao je odgoditi posao cijelu godinu. Priznao je da je u to vrijeme želio zauvijek prestati glumiti.

4. Kristen Stewart

Foto: Instagram

Prije nego što je stekla svjetsku slavu kao Bella Swan iz Twilight, Kristen Stewart gotovo je odustala od glume. Vozila se po LA-u s mamom od audicije do audicije, samo da bi je odbili. Mislila je isprobati posljednju audiciju na svom popisu i onda je otkazati. Srećom, odabrana je za tu ulogu.

5. Emma Watson

Foto: Instagram

Emma Watson dobila je ulogu u Harry Potter kada je imala samo 9 godina. Teško se nosila s pažnjom i previše šminke. Osjećala se kao da je pogrešna za posao i odlučila je napustiti industriju nakon završetka filmske serije. Međutim, Watson je kasnije shvatila snagu svoje platforme i upotrijebila je za izražavanje važnih pitanja poput osnaživanja žena.

6. Mark Ruffalo

Foto: Instagram

Prema Marku Ruffalu, bio je na audiciji za više od 600 uloga, ali nije bio uspješan. Odbijanje ga je pogodilo i razmišljao je o odustajanju od svojih snova. Njegova majka ga je, međutim, nastavila tjerati da postigne svoju sreću i sve je na kraju uspjelo.

Više na sljedećoj stranici: