Zanimljivosti

Evo kako da odredite oblik vašeg tijela i povećate samopouzdanje u sebe!

Pješčani sat

Tijelo pješčanog sata klasičnog je oblika bombe. Ovaj tip tijela dobio je ime po izobličenom obliku vašeg struka u usporedbi s vašim poprsjem i bokovima. Kako biste utvrdili imate li oblik pješčanog sata, proučite svoje tijelo u zrcalu u punoj veličini. Ako vaše obline podsjećaju na bocu kokakole, najvjerojatnije imate figuru pješčanog sata. Taj oblik možete odrediti i mjerenjem ramena, poprsja i bokova. Poput oblika pravokutnika, mjere vašeg tijela bit će približno iste širine, ali figura pješčanog sata je značajna zbog definirane konture struka. Ako vam je struk znatno uvučen, to je još jedan pokazatelj da imate oblik tijela pješčanog sata. Odjenite se za svoje tijelo tako da istaknete svoj jedinstveni struk i svakako odaberite odjeću koja ističe vašu figuru umjesto da je prikriva. Oblik tijela pješčanog sata je rijedak, ali se može postići povećanjem. Kako biste stupili u kontakt s liječnikom od povjerenja u vezi plastične kirurgije na Beverly Hillsu, kontaktirajte dr. Brenta i naš tim stručnjaka.

Jabuka

Oblik tijela jabuke prepoznat je po okruglom obliku koji sliči izgledu voća po kojem je dobila ime. Značajni znakovi tijela u obliku jabuke uključuju kružniji obris, bez izraženosti u struku i slične mjere. Kako biste utvrdili imate li oblik jabuke, izmjerite širinu ramena, poprsja i kukova. Ako su vaše mjere vrlo slične ili čak identične, možda imate tip tijela jabuke. Kada oblačite svoj oblik jabuke, odlučite se za strukturiranu odjeću koja dodaje oštre linije vašem cjelokupnom izgledu, jer to često stanji središnji dio vašeg tijela.

Kruška

Naš konačni tip tijela je druga oznaka voća; kruška. Poput oblika kruške, tip tijela kruške je vitkiji na vrhu, a širi u bokovima i nogama. To se može utvrditi pomoću ogledala u punoj veličini ili mjerenjem. Ako su vam mjere ramena i poprsja znatno manje od širine bokova, vjerojatno ste kruškoliki tip tijela. Dotjerajte svoj oblik tako što ćete istaknuti ramena, ruke i leđa te stvoriti struk za više kontura.