Zanimljivosti

5 nevjerojatnih tajni mladosti Sandre Bullock u dobi od 58 godina

Američka slatkica, Sandra Bullock sa svojom prepoznatljivom smeđom kosom i blistavim osmijehom (kada je glumila u blockbusteru iz 2000., Miss Congeniality), čini se da nikada ne prestaje iznenađivati ​​svoje obožavatelje. Iako Bullock ima 58 godina, i dalje izgleda zanosno, pa čak i znatno mlađe. Bullock ima ogromno srce, tako da se ne vidi samo njezina vanjska ljepota. Velikodušno pridonosi mnogim organizacijama, poput Crvenog križa, koristeći svoju slavu za daljnja pitanja koja podupire. Osim toga, ona je jedini roditelj Laile (5) i Louisa (10). Stoga ne treba čuditi što je Bullock, koja ima 50 godina, izabrana za najljepšu ženu svijeta u izboru časopisa People 2015. godine.

Mislim, nitko ne može vjerovati da ova zapanjujuća slavna osoba ima samo 58 godina! Svaki put kad glumica prođe crvenim tepihom ili uđe u prostoriju, sve su oči uprte u nju. Ako se pitate kako uspijeva cijelo vrijeme održavati svoj besprijekoran izgled, Bullock je otvorena o tome koliko se trudi izgledati što bolje.

Za sve koji umiru od želje da saznaju koje su njezine tajne, odlučili smo pogledati metode za njezinu vječnu mladost i sastavili ih na popis u nastavku.

1 Jako pazi koliko hrane jede i ne želi izgubiti kontrolu.

Bullock mora raditi više od jednostavnog vježbanja ako želi održati svoju fizičku kondiciju u dobi od 58 godina. Također se mora zdravo hraniti. Jako vodi računa o tome koliko konzumira tijekom obroka i odupire se želji da se prejede čak i kada je to primamljivo.

Bullock tvrdi da jede voće i orašaste plodove tijekom dana i da jede manje porcije svojih zdravih obroka kako bi održala aktivan metabolizam. Bullock pomno pazi na svoju prehranu i na veličinu porcija. Izazovno je pronaći hranu koja je bez šećera i glutena. Kad je moguće, bira svježu hranu i meso iz slobodnog uzgoja. Kako bi podržala svoje fitness ciljeve, također se trudi slijediti svoj plan zdrave prehrane.

#2 Plank možda nije zabavan, ali ona to radi cijelo vrijeme.

Sandra Bullock može govoriti o tome da plank možda nije najzabavnija vježba na svijetu, unatoč činjenici da je to fantastičan način da ostanete u formi i izgledate prekrasno. Rekla je da mora održavati svoju fizičku kondiciju i snagu ako želi moći nositi svoju djecu.

Redovito se prisiljava da dugo drži položaj daske kako bi ciljala na ramena i mišiće gornjeg dijela tijela. Zauzvrat, pokazala je vitku definiciju na leđima i nadlakticama na čemu bi joj njeni obožavatelji mogli zavidjeti.

3 Sandra Bullock pridaje veliku vrijednost kondiciji.

Ne zaboravite da održavanje zdravog načina života zahtijeva puno truda, vremena i predanosti. Sandra Bullock se trudi posvetiti barem sat vremena svojim vježbama, ne manje od šest dana svake sedmice

Bullock se tijekom snimanja pobrine za vježbanje prije dolaska na set kako ga ne bi morala propustiti. Često je dolazila na set filma Bird Box u odjeći za vježbanje.

Sandra Bullock također uživa u plesu kao lijeku protiv stresa, osobito kada radi pod velikim pritiskom. Ima naporan život glumice, pa čak i ako ne može pronaći partnera za ples, ples koristi kao terapiju. Ako ne može pronaći partnera, za InStyle je priznala da pleše sama.

4 Dani varanja pomažu joj da održi ravnotežu.

Redovita tjelovježba i zdrava prehrana nisu uvijek izvedivi. Bullock je poznata slavna osoba, no unatoč tome povremeno padne s kola, baš kao i svi mi. Kako bi nastavila živjeti zdravim načinom života, brine se da jedan dan u tjednu bude određen za njezinu omiljenu hranu.

Često ima više slobode u odabiru obroka petkom i subotom navečer. Ovi užici su u čast Bullockove omiljene hrane. Uživa jesti bečka peciva, sirovo tijesto za kekse i zdjelice Lucky Charms dok u krevetu pretirano gleda Saturday Night Live. To je čista ekstaza, uzvikuje ona.

5 Kao dio svoje redovne rutine, Sandra Bullock bavi se jogom i pilatesom.

Bullock dodaje pilates i jogu u svoj dnevni režim uz svoje uobičajeno vježbanje. Svjesna je prednosti izduživanja i istezanja mišića kako za njezin fizički izgled tako i za opće zdravlje. Pomoću ovih vježbi može postići jaču mišićnu definiciju i tonus, kao i mir i duševni mir.