Zanimljivosti

TEST LIČNOSTI: Dužina vašeg prsta otkriva vaše prave osobine ličnosti

TEST LIČNOSTI: Provjerite svoju ličnost na osnovu kažiprsta i prstenjaka kako biste saznali svoje prave osobine ponašanja,

Vaši prsti čuvaju mnogo tajni o vašoj osobnosti. Utvrđeno je da je test osobnosti dužine prsta točan u otkrivanju vaših pravih osobina ponašanja, dominantnih osobina ličnosti, razine IQ-a, prirode, skrivenih želja, načina interakcije s ljudima i još mnogo toga. Prije nego što zaronimo u vaše osobine osobnosti na temelju duljine vašeg prsta, jeste li znali da ako imate kraći kažiprst onda to znači da ste bili izloženi više testosterona dok ste bili fetus u maternici?

Pogledajmo sada što dužina vašeg kažiprsta i prstenjaka govori o vama.

Image by Catherine from Pixabay

1 Kažiprst duži od prstenjaka

Ako vam je kažiprst duži od prstenjaka, onda vaše osobine ličnosti otkrivaju da posjedujete iznimne liderske kvalitete. Vi ste snalažljivi, inteligentni, samopouzdani, dalekovidni, orijentirani na ciljeve, ujednačeni i analitični. Dobri ste u davanju savjeta i motiviranju ljudi na konstruktivan način. Nećete donijeti odluku iz hira. Promatrat ćete, obrađivati i analizirati činjenice i situacije kako biste došli do zaključka. Često vas gledaju da predvodite. Također možete primijetiti da vaši postupci imaju veliki utjecaj na ljude.

Ključne osobine ličnosti: Voditeljstvo, snalažljivost, inteligencija, samopouzdanje, dalekovidnost, usmjerenost na cilj, analitičnost.

Nastavite čitati na sljedećoj stranici: