Optička iluzija

Morat ćete biti prilično pametni da vidite grešku u vizualnoj zagonetki ženskog WC-a

Koliko god izgledala lako, ova vizualna zagonetka nije za svakoga. Pažljivo pogledajte svaki ugao slike i pronađite pogrešku u nekoliko sekundi. Imate samo jednu šansu, upozoreni ste.

Sve što trebate učiniti u današnjem izazovu je pronaći što nije u redu sa slikom ženske kupaonice, za što ćete imati najviše 7 sekundi. Došlo je vrijeme da testirate svoj um vizualnom zagonetkom koja će za kratko vrijeme izvući ono najbolje – ili ne – iz vas. Otvorite oči i pokažite svoje vještine što prije. Vjerujete li u sposobnost pronalaženja točnog odgovora? Istina, mnogi su pokušali, ali je vrlo malo njih izašlo kao pobjednik iz izazova zbog njegove visoke razine težine.

Kao što možete vidjeti na ilustraciji, možete vidjeti dvije žene u kupaonici ustanove. Prvi od njih je čišćenje umivaonika, dok drugi radi kao dio prostora za čišćenje. Međutim, postoji nešto što se ne zbraja na slici i vaša je misija otkriti što je to. Sretno!

Vizualni izazov koji ćete vidjeti u nastavku osmislila je stranica ‘BrightGuru’ koja je za ovaj izazov snimila prizor iz svakodnevnog života. Ipak, vaš cilj nije ništa drugo nego pronaći grešku na slici, a za to morate pažljivo promatrati svaki njezin kut. Usuđujete li se isprobati? Naprijed.

Pogledajte fotografiju:

Foto: GenialGuru

Rješenje na sljedećoj stranici: