MozgaliceOptička iluzija

IQ mozgalice: Možete li pronaći grešku u 5 sekundi?

IQ mozgalice: U ovoj zabavnoj slagalici pokušajte uočiti pogrešku skrivenu na slici gdje Djevojčica mazi svoju mačku. Možete li pronaći grešku u 5 sekundi?

IQ mozgalice: Ako volite rješavati zabavne kvizove i zagonetke, onda je ova mozgalica za vas! Mozgalice vam omogućuju da upotrijebite svoju analitičku stranu i natjerate mozak da radi na drugačiji način. Takvi moždani kvizovi čine jednostavnu zagonetku zanimljivijom dodajući joj zabavan zadatak. Da biste došli do rješenja, morate razmišljati izvan okvira i analizirati problem malo drugačije. Stoga smo osmislili zanimljivu mozgalicu u kojoj morate uočiti pogrešku skrivenu u slici Djevojke koja mazi svoju mačku.

IQ mozgalice: Možete li pronaći grešku u 5 sekundi?

Foto: Brightside.me

Na gornjoj slici morate uočiti grešku skrivenu unutar slike na kojoj djevojka sjedi na tepihu u svom domu. Djevojčica s osmijehom mazi svoju mačku i mačka također izgleda sretno. Ali jeste li uspjeli prepoznati pogrešku na slici? Morate pažljivo pogledati sliku prije nego odgovorite na pitanje jer je odgovor prilično jednostavan, ali lukav. Kao upozorenje, odgovori na ovu mozgalicu dani su odmah ispod pitanja, stoga pazite da ne skrolate predaleko i varate!

Rješenje na stranici br 2.: