Mozgalice

Broj pasa koje vidite odražava vašu mentalnu dob: Iznenadit ćete se koliko je vaš um star

Starost je, naravno, pokazatelj našeg životnog iskustva – i dobrog i lošeg. Međutim, šta mislite kolika je vaša mentalna dob?

Evo kako to možete saznati. Pogledajte sliku ispod i pokušajte vidjeti broj pasa.

TEST: Koliko pasa vidite na slici?

Foto: brainum.ru

Vidite koliko je pasa na ovoj slici? Sada pronađite svoj odgovor i provjerite što on znači.

1 – ako ste vidjeli 4 psa

Ako vidite 4 psa, onda imate mentalno 20-25 godina. Vi ste kreativna osoba. Volite čitati, slušati muziku i iskusiti nove umjetničke forme. Obično ne volite biti u bučnom okruženju. Radije mislite i djelujete jednostavno.

2 – Ako ste vidjeli 5 pasa

Ako na gornjoj slici vidite 5 pasa, to znači da je vaša mentalna dob između 25 i 30 godina. Vi ste jednostavni. Ne volite komplicirati život, obično birate jednostavne odluke – od odabira odjeće do emotivnih odluka.

3 – Ako ste vidjeli 6 pasa

Ako ste vidjeli 6 pasa, vaša mentalna dob je između 30 i 40 godina. U svom razmišljanju ste jasni, realni i pomalo staromodni. Vi ste osoba kojoj se vaši prijatelji obično obraćaju za savjet. Oslanjaju se na vas jer odišete zrelošću i stabilnošću. Imate snažnu osobnost i mirnu prirodu.

4 – Ako ste vidjeli 7 pasa

Vaša mentalna dob… između 10 i 20 godina. Kao dijete ili tinejdžer, prirodno ste naivni. Ali, poput djece, jednostavni ste i brižni. Ne prihvatate stvari onakve kakve jesu, a ako vam se ne sviđaju, postavljate pitanja. Ovo vas čini zavidnim prijateljem.