Zanimljivosti

Otkrijte jednostavan trik za čišćenje bijelih patika koji ih vraća u potpuno novi sjaj!

Kada dolazi ljepše vrijeme, često se odlučujemo nositi svjetliju, ali zahtjevniju obuću za čišćenje. Ništa ne izgleda ljepše od bijelih tenisica tijekom šetnje ili dok sjedimo na kavi, ali priznajmo, nije baš ugodno gledati ih na nekome ako nisu besprijekorno bijele, već prljave.

Kada postanu prilično prljave, mnogi čekaju da ih operu u perilici ili zajedno s drugom odjećom jer nemaju vremena da se posebno posvete njima. Bez obzira na to koliko ih dobro operemo posebnim deterdžentima, često nismo potpuno zadovoljni njihovim izgledom jer se čine drugačijima nego prije. Ipak, postoji rješenje za to, kao i za sve ostalo.

Vaše tenisice mogu izgledati potpuno nove uz pomoć jednog trika. Karolina Makoli, stručnjakinja za kućanstvo iz Australije, nedavno je na svom TikTok profilu podijelila jednostavan način čišćenja koji će ih učiniti sjajnima kao kad ste ih prvi put kupili u trgovini.

Naime, prema njezinom savjetu, sve što vam treba za čišćenje bijelih tenisica su samo dva sastojka: pasta za zube i stara četkica. Potrebno je staviti pastu na četkicu i temeljito istrljati tenisice. Nakon toga, preporučuje se proći vlažnom krpom preko njih. To je cijeli postupak, ali daje izvrsne rezultate prema riječima ove stručnjakinje za kućanstvo.

Dakle, ako želite obnoviti izgled svojih bijelih tenisica, možete isprobati ovaj jednostavan trik s pastom za zube i četkicom. Samo nekoliko koraka može vratiti njihovu blistavu svježinu i učiniti da izgledaju kao nove.

@carolina.mccauley 👟 How to clean white sneakers ✨ #cleaninghacks #homehackswithcarolina #homehacks #hometips #tipsandtricks #cleaningtips ♬ cake by the ocean x about damn time by altegomusic – ALTÉGO