Zanimljivosti

Koja od ovih žena nešto skriva od vas? Ukoliko prepoznate ženu koja nešto skriva vi ste stručnjak za govor tijela!

Pokušajte riješiti ovaj kviz o govoru tijela i uvjerite se sami koliko ste dobri u čitanju izraza lica i govora tijela ljudi.

Kada lažemo, naše tijelo šalje suptilne znakove koji govore o nama.

Kako smo svi naučeni i disciplinirani da uvijek govorimo istinu, podsvjesno se bojimo kada pokušamo lagati. I zbog straha od toga da ćemo biti uhvaćeni osjećamo se neugodno, što se vidi kroz nekoliko neverbalnih znakova.

Samo stručni promatrač s visokim emocionalnim kvocijentom može prepoznati te signale i uspješno ih protumačiti.

Ne, ne morate biti FBI profiler da pokupite tragove i otvorite ovaj kviz o govoru tijela. Svatko može naučiti čitati ove neverbalne znakove koje signalizira naš govor tijela, uz malo promatranja i strpljenja.

Samo morate paziti na suptilne znakove koji nam govore kada pokušavamo lagati, nešto sakriti ili ne biti potpuno iskreni s drugima.

Ovaj kviz o govoru tijela otkrit će vam koja žena nešto skriva od vas

Ispod ćete pronaći sliku četiri žene s četiri različita govora tijela. Morat ćete pogoditi koji od njih pokušavaju nešto sakriti od vas, drugim riječima, ne govore vam istinu.

Jeste li primijetili suptilne znakove skrivene unutar njihovih položaja? To ima neke veze s njihovim unutarnjim misaonim procesom i načinom na koji obrađuju emocije. Dakle, pokušajte i saznajte koja žena vara.

Psst! Dat ćemo vam mali savjet: može ih biti više od jednog!

Foto: Apost.com

1. Žena 1

Obrazloženje:

Otvorene šake ili dlanovi sugeriraju da netko pokušava imati otvoren i iskren razgovor s vama.

Ova žena ima raširene ruke i to nam govori da vam govori sve što zna i nema što skrivati. Dakle, ona nije ta.

2. Žena 2

Obrazloženje:

Ova žena je lažljivica. Primijetit ćete da vuče uši i izbjegava kontakt očima. Ovaj govor tijela ukazuje na to da je nervozna i da nešto skriva.

Vjerojatno ne zna što bi trebala učiniti ili je spremna iznijeti istinu.

Povezano: Možete li uočiti skrivenog aligatora za manje od 10 sekundi? KVIZ

3. Žena 3

Obrazloženje:

Ona definitivno nije ta! Ona pažljivo analizira vaš razgovor. Možemo reći po tome kako joj je glava naslonjena na bradu, a njezina gesta ruke pokazuje da vas pozorno sluša.

Ova žena nema što skrivati od tebe. Sljedeći!

4. Žena 4

Obrazloženje:

Kada čitamo govor tijela, vjeruje se da lažljivci imaju tendenciju češkanja po vratu, pokrivanja usta ili dodirivanja nosa kada pokušavaju sakriti istinu.

Ova žena vara i nema emocionalnu inteligenciju. To će vam pomoći da vidite da ona zna da njene riječi nisu istinite, njena podsvijest je tjera da sakrije usta.

Dakle, prema objašnjenjima ovog internetskog kviza govora tijela, Žena br. 2 i žena br. 4 su te koje lažu ili pokušavaju nešto sakriti od vas.