ZanimljivostiŽivot

GDJE SU DANAS I ČIME SE BAVE TILAN I KRISTINA, NEKADA POZNATE KAO NAJLJEPŠE DJEVOJČICE NA SVIJETU

Dvije mlade djevojke svojom su nesvakidašnjom ljepotom pridobile pažnju svjetskih medija i danas su tražene kao modeli na svjetskoj sceni.

Karijeru modela započele su s 5 godina i vrlo brzo postale najmlađi supermodeli u modnoj industriji.

Tilan Blondo i Kristina Pimenova osvojile su srca javnosti svojom neodoljivom ljepotom kao djevojčice, a sada su izrasle u prelijepe tinejdžerice koje i dalje uspješno koračaju modnim pistama.

Iako ne postoji službena titula najljepše djevojke na svijetu, mediji ih često nazivaju tim imenom. Njihova izuzetna ljepota očarala je mnoge, a tako je i danas.

Prva djevojka koja je ponijela titulu najljepše na svijetu bila je Thilan Blondo, francuski model rođena 5. travnja 2001. godine, danas 20-godišnjakinja.

Sa samo četiri godine zakoračila je u svijet manekenstva, a 2007. godine dobila je prestižnu titulu. Snimala je kampanje za poznate brendove poput “Dolce & Gabbana”, “L’Oréal” i “Versace”, a sa samo 10 godina osvanula je na naslovnici magazina “Vogue”. Tada su mnogi bili zabrinuti zbog seksualizacije djeteta.

Danas je Tilan Blondo lijepa i uspješna mlada žena, no suočila se sa zdravstvenim problemima koji su joj potpuno promijenili život. Lani je prošla nekoliko operacija nakon što joj je pukla cista na jajniku, au listopadu ove godine pojavili su se jaki bolovi. Mnogi su to povezivali s prethodnim intervencijama. Kako bi se pobrinula za svoje zdravlje, manekenka se povukla iz javnog života.

Foto: Instagram

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Najljepšom djevojkom proglašena je i ruska manekenka Kristina Pimenova (16) koja je sa samo 8 godina postala najmlađi supermodel na svijetu. Danas živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prije 6 godina stekla je popularnost zahvaljujući Instagramu, a tada je potpisala ugovore s poznatim dizajnerom Robertom Cavallijem i brendom “Dolce & Gabbana”. Bila je i na naslovnici dječjeg izdanja časopisa “Vogue”.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram