Horoskop

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole samo jednom u životu i nikad više!

Velike strasti ostavljaju trajne tragove, treba mnogo godina da ih izbrišemo, a neki tragovi nikada ne blijede.

Zodijak ima dubok utjecaj na način na koji doživljavamo emocije i, na koncu, biramo svoje saputnike.

Ovan

Vaša ljubav će procvjetati tri puta u životu. Osobe rođene u znaku Ovna gledaju na ljubav s dozom skepticizma. U pravilu, vole tri puta u svom životu. Nekadašnji partneri često nisu dio računice, pa iz znatiželje traže nove ljubavi.

Bik

Bikovi mogu pravu ljubav osjetiti samo jednom. Kada Bik zavoli nekoga, spreman je provesti cijeli život s tom osobom bez trunke sumnje.

Blizanci

Blizanci dožive tri ljubavi tijekom svog života. Osobe rođene u znaku Blizanaca skloni su tragati za istinskom ljubavlju tijekom čitavog života, bez obzira na trenutno emocionalno stanje. Ljubav se često javlja tri puta, a svaki put Blizanci misle da su pronašli onog pravog.

Možda će vas zanimati:

Horoskop otkriva najzavodljivije žene: Prvo mjesto pripalo je fatalnim zavodnicama!

Tri najproblematičnija horoskopska znaka i zašto ih mnogi ne vole

Rak

Rakovi se zaljubljuju dva puta u životu. Ako su razočarani prvim iskustvom, troše duge periode tražeći novog partnera, a kada ga nađu, predaju se potpunosti.

Lav

Lavovi neprestano vole. S predanošću pristupaju svakoj novoj ljubavi. Lavovi su osvajači i ne libe se emocionalno uključiti u novu vezu, čak i ako postoji opasnost od prevare ili povrede.

Djevica

Djevice mogu pravu ljubav doživjeti samo dva puta u životu. Sumnjičave i skeptične prema ljubavi, Device se istinski zaljubljuju otprilike dva puta u svom životu jer rijetko dopuštaju nekome da preuzme potpunu kontrolu nad njihovim svijetom.

Vaga

Vage, kao i Lavovi, mogu istinski voljeti svakog svog partnera. Čak i nakon tuge i osjećaja gubitka, Vage su spremne započeti novu vezu sa svim srcem.

Škorpija

Škorpije istinsku ljubav doživljavaju samo jednom. Osobe rođene u ovom znaku mogu imati mnogo veza i avantura, ali istinski vole samo jednom. Za Škorpione, ljubav nije samo fizička, već duboko emocionalna veza. Zbog svoje tajnovitosti, teško sklapaju nove odnose.

Strelac

Strelac ima četiri velike ljubavi u životu. Iskusni u ljubavi, Strelčevi mogu zavoljeti četiri puta. No, kako bi održali odnos, moraju naučiti kompromis.

Jarac

Jarčevi mogu istinski voljeti dva puta u životu, ali s velikim poteškoćama jer im je teško iskazati svoje osjećaje. Također, zbog svoje snažne osobnosti, oni obično iniciraju prekid veze.

Možda će vas zanimati:

Horoskop otkriva najzavodljivije žene: Prvo mjesto pripalo je fatalnim zavodnicama!

Tri najproblematičnija horoskopska znaka i zašto ih mnogi ne vole

Vodenjak

Vodenjaci dožive tri ljubavi tijekom svog života, uključujući i nekoliko tajnih ljubavnika s kojima varaju svoje partnere. Traže idealnog partnera koji će biti prijatelj i ljubavnik u isto vrijeme.

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba mogu doživjeti istinsku ljubav samo jednom u svom životu. Kada pronađu svoju srodnu dušu, spremni su se trajno vezati za nju i ne puštaju je.