Horoskop

Ovih 5 znakova će doživjeti istinsku ljubavu u septembru

U razdoblju koje dolazi, pružaju se velike prilike za promjene u ljubavnom životu, a pet znakova Zodijaka očekuju značajne transformacije. Provjerite je li vaš znak među njima!

Napokon, u rujnu 2023. godine, Venera i Merkur izlaze iz retrogradnog položaja, što je izuzetno bitan događaj jer su oba planeta najbliža Sunčevim susjedima. Odgovorni su za naše svakodnevne poslove i komunikaciju.

Očekuje se da će se led probiti, a energija će ponovno ispuniti naše romantične veze. Dakle, ako ste u kolovozu doživjeli prekid komunikacije s partnerom, rujan vam pruža priliku da ponovno pokrenete tu vezu. Možda ćete čak donijeti odluku da je vrijeme da završite tu ljubavnu priču.

Lav

Venera je bila retrogradna u vašem znaku od kraja srpnja, što je moglo uzrokovati stagnaciju ili čak povratak unatrag u vašem odnosu. Vaša voljena osoba možda je bila udaljena, no već od 4. rujna možete očekivati susret, obnovu kontakta ili napredak u svojoj romansi.

Osim toga, možete očekivati povećanje samopouzdanja. Ako ste se u kolovozu osjećali umorno ili izgubili samopouzdanje zbog problema sa svojim tijelom, rujan će vam donijeti povratak pozitivne energije. To bi moglo privući nove obožavatelje, pa možete očekivati rast popularnosti među suprotnim spolom od 4. rujna.

Ovan

Venera se vratila kroz vaš ljubavni sektor tijekom posljednjih mjesec i pol, prisiljavajući vas da preispitate svoje odnose i samu ljubav. Možda je došlo do prekida komunikacije s partnerom, ali od 4. rujna situacija će se početi poboljšavati. Očekuje vas osjećaj inspiracije, leptirići u trbuhu i obnova strasti.

Za Ovnove u braku, rujan će biti važan za razmatranje budućnosti vaše veze i možda ćete donijeti odluku o podizanju odnosa na višu razinu.

Vodenjak

Do 4. rujna će se vaš odnos s romantičnim partnerom početi poboljšavati, kao da se konačno počinjete bolje razumjeti. Tijekom kolovoza je možda došlo do pauze u vašoj romansi, ali to je bilo vrijeme za razmišljanje o važnosti te veze za vas.

Za Vodenjake koji nisu u vezi, dolazi razdoblje povećane popularnosti, pa budite spremni na komunikaciju s bistrim, karizmatičnim osobama koje će vam možda poklanjati pažnju.

Vaga

U prethodnom razdoblju vjerojatno ste se duboko zapitali što želite od ljubavi i odnosa. Vjerojatno ste težili jednostavnoj i zabavnoj vezi koja je laka kao prijateljstvo. Od 4. rujna možete očekivati da će se vaša romansa razvijati u smjeru koji vam odgovara.

Možda će vas zanimati:

Za ova 3 znaka druga polovina 2023. znači velike promjene!

Ovi horoskopski znakovi obožavaju novac, to im je na prvom mjestu!

Spojevi će biti poput priče iz filma “Kad je Harry sreo Sally” – prijateljstvo će postepeno prerasti u strast, a osjećat ćete se ispunjeno i živahno.

Za Vage u braku, Venera će potaknuti važne odluke o budućnosti vašeg odnosa.

Jarac

Venera je bila retrogradna u vašem intimnom sektoru od kraja srpnja, što je možda uzrokovalo prekide u intimnom životu ili preispitivanje partnera. No, od 4. rujna ćete ponovno osjetiti želju i strast u vašem erotskom životu.

Ako ste u braku, Venera bi mogla potaknuti planove za proširenje obitelji. Od 4. rujna se prepustite situaciji i do listopada možda očekujete radosnu vijest o trudnoći, piše Atma.hr