Život

Žene, radite ove 3 stvari i muškarci će se lijepiti kao magnet za vas!

Samopouzdanje je zaista nevjerojatno važna i neophodna osobina. Uvijek biste trebali činiti ono što vam najbolje odgovara. No, isto tako, mnoge dame žele biti privlačne pripadnicima suprotnog spola.

Prema stručnjaku za ljubavne odnose, Huntu Ethridtgeu, evo kako svaka dama može postati neodoljiva:

1. Budite vjerne sebi

Ponekad žene žele biti ono što misle da muškarci priželjkuju, no to može imati potpuno suprotan učinak. Nemojte se truditi biti ono što mislite da muškarci žele. Prvo, vjerojatno ste u krivu. I drugo, to nije autentično i lako se primijeti. Netko vas želi takvima kakvi jeste. Što se više skrivate i pretvarate, to je teže za druge da vas pronađu. Ako ne mogu prihvatiti vas onakvima kakvi jeste, unutar razumnih granica, onda možda nisu prave osobe za vas.

2. Pokažite interes, ali potaknite ga na napor

Ljudi često više cijene ono što su zaradili nego ono što im je darovano. Stoga, kada nešto trebate uložiti trud, automatski to postaje vrijednije. Mnogi muškarci su stidljivi zbog mogućih odbijanja, koja se često događaju. Čak i najuspešniji muškarci često dožive više neuspjeha nego uspjeha. Zato je sasvim u redu pokazati mu da vam se sviđa i da neće biti odbijen.

Nježno gledanje u oči, hrabro održavanje kontakta očima ili čak samo pristup i razgovor s njim, sve to djeluje. No, nemojte mu olakšavati previše. Neka zna da mu može pristupiti, ali da će i dalje morati uložiti trud da privuče vašu pažnju.

3. Iskoristite svoju ženstvenost

Ovo može biti izazovno za moćne žene. No, postoji muška i ženska energija, a najbolji pojedinci imaju ravnotežu između ta dvije.

Mnoge moćne žene pokušavaju primijeniti svoj profesionalni uspjeh i u svojim ljubavnim životima, ali to često ne uspijeva. Na primjer, agresivnost, snažan stisak ruke, natjecateljski duh i tvrdoglavost su karakteristike muške energije. One mogu biti korisne u poslovnom okruženju, ali ne nužno na spoju. Muškarci ne žele izlaziti s poslovnom ženom; žele biti s ženom koja je također uspješna u poslu. To je suptilna, ali ključna razlika.

Umjesto toga, na spojevima pokažite osjećajnost, suosjećanje, rječitost i brigu. To su osobine koje muškarci cijene kod žena, i to je izvrsna strategija kako postati neodoljive muškarcima, prenosi YourTango.