Psihologija

Psiholog otkriva: Postavite mu ovo pitanje na prvom sastanku, ako mu se zgadi, bježite od njega

Prvi susret ima svrhu da nam omogući bolji uvid u osobu koja nas privlači i da kroz razgovor i mnoga pitanja saznamo da li je možda ona naša duhovna bliska osoba.

Prema stručnjacima za veze, mlada Zara (28) smatra da psihologija može imati svoj udio u svemu tome. Kako otkriti da vaš muškarac, potencijalna duhovna bliska osoba, voli da kontrolira sve oko sebe, pa čak i vas. Briga za nekog je jedno, ali “kontrolni fanatik” je sasvim druga priča.

Oni žele biti upleteni u sve, žele voditi glavnu riječ u odnosu i nameću svoje ideje, želje i pravila… Prema Zari, koju na društvenim mrežama prati skoro pola miliona ljudi, crvena zastava kod muškarca kontrolora je njegova netrpeljivost prema mačkama.

Možda će vas zanimati:

Recite nam kako sjedite, a ovaj test ličnosti će otkriti sve o vama, iznenadit ćete se kako pogađa!

Ako muškarac pokazuje izuzetno negativnu reakciju prema ovim kućnim ljubimcima, to ukazuje na to da ne voli stvari (u ovom slučaju bića) koje ne može kontrolirati. Mačke su poznate po svojoj nepredvidljivosti, ne mogu se dresirati i potpuno su različite od pasa. Međutim, ako je muškarčeva reakcija prema mačkama normalna i nema ništa protiv njih, ali nije previše oduševljen, mogao bi proći test, piše mondo.rs.