Zanimljivosti

Poslije prve sve vam je jasno: Žene najčešće izgovaraju ove 3 rečenice kad varaju

Ne samo muškarci već i žene znaju biti sklonije “sporednim radnjama” u vezama, što možda iznenađuje, ali statistika to potvrđuje.

No, važno je napomenuti da prevara nikada nije etična ili prihvatljiva u bilo kojem odnosu, bilo da je riječ o ljubavnom odnosu ili braku. Ako osjećate nezadovoljstvo u vašem trenutnom odnosu, bilo bi najbolje razgovarati s partnerom kako biste zajedno riješili probleme koji se mogu riješiti.

Foto: Unsplash

Nikada nemojte olako podizati ruke i tražiti utjehu u drugoj osobi. Međutim, važno je napomenuti da, ako ste suočeni s nasiljem ili bilo kojim oblikom zlostavljanja u vezi, raskid je često jedini ispravan korak, a nikada ne biste trebali ostati u takvom odnosu.

Često se čuje izjava: “Treba mi malo vremena za sebe.” No, ovu rečenicu treba tumačiti pažljivo. Ponekad je to iskren izraz potrebe za vremenom za introspekciju i ličnim razvojem. Međutim, ako se ova izjava često koristi kao izgovor za provođenje vremena s drugom osobom, to bi mogao biti znak problema u vezi. Kombinirana s postupcima koji ukazuju na ravnodušnost prema vama, jasno je da postoji problem, piše Sensa.

Foto: Unsplash

Druga često korištena izjava je: “Večeras izlazim s prijateljicama.” Ova izjava sama po sebi ne mora biti problematična, posebno ako je povremena i ako nemate razloga za sumnju. Međutim, ako imate osjećaj da vas partnerica laže ili skriva nešto, možda biste trebali otvoreno razgovarati o svojim sumnjama i potrebama za povjerenjem u vezi.

Foto: Unsplash

Istina može ležati u izjavi: “Problem je što mi više ne vjeruješ.” Ova izjava često odražava dublje probleme u vezi, a osobe koje varaju često prebacuju krivicu na drugu stranu kako bi se opravdali. Ako osjećate da želite biti s drugom osobom, najbolje bi bilo razmisliti o prekidu trenutne veze ili braka, kako biste oboma omogućili priliku za ispravak svojih života i pronašli sreću koju zaslužujete. Važno je da se suočite s istinom i prepoznate kad veza više nema budućnosti.