Život

Ovih 7 sitnica otkriva da je muškarac do ušiju zaljubljen u tebe!

Muškarci izražavaju svoju ljubav na način koji se razlikuje od žena, često se manifestira kroz suptilne geste.

Čak i kad ste potpuno sigurni u ljubav svog partnera, uvijek je lijepo osjetiti i čuti koliko mu stvarno stalo do vas, bez obzira na to jeste li zajedno mjesec dana ili cijelo desetljeće. Ponekad se zapitate koliko vam zaista nedostaje, iako ste uvjereni da znate koliko vi njemu nedostajete.

Kako prepoznati da vam nedostaje? Možda to ne izražava izravno, ali neke stvari se mogu iščitati između redaka. Na primjer, kada vam nabavi omiljenu čokoladicu bez da ste je zatražili, ili kad predloži da vas odvede u vaš omiljeni restoran ili slastičarnicu.

To su sitnice, ali imaju veliko značenje. Imati vašu fotografiju s njim, bilo na noćnom ormariću, u novčaniku ili kao pozadinu na telefonu – bez obzira gdje, jer fotografije su dragocjene uspomene koje nas podsjećaju na ljubav.

Uvijek provjerava jeste li gladni ili vam nešto nedostaje, jer mu je stalo do vaše sreće. Brižan muškarac uvijek će brinuti o vašim potrebama, pitaće kako se osjećate, treba li vam nešto ili želite li nešto što vam može pružiti.

Muškarac zaljubljen u vas dokazivat će to kroz male geste, poput pokrivanja kad ste otkriveni, ostavljanja više slatkiša čak i ako mu se jede, te vas potiče da radite stvari koje volite. Bez obzira na sve, uvijek će činiti sve za vaše dobro.