Život

Kroz ovih 7 faza prolazi muškarac prije nego zavoli ženu!

Kroz koje faze muškarci prolaze prije nego što donesu odluku da je određena žena ona prava za njih?

Vizuelna privlačnost:
Bez obzira na mišljenje, fizički izgled igra ključnu ulogu. To je prva stvar koja privuče i zaintrigira muškarca, jer ljudska priroda teži određenom vizualnom idealu partnera.

Ponekad muškarci jasno znaju što očekuju od buduće partnerke, dok u nekim situacijama ne mogu točno opisati što traže, ali kad to vide, prepoznat će tu osobu kao svoj ideal. Naravno, unutarnje kvalitete također igraju značajnu ulogu.

Međusobna privlačnost:
Ako žena odgovori na muškarčevu pažnju, interesovanje se pojačava i ulazi u fazu međusobne privlačnosti. Ovdje muškarac odlučuje hoće li osvojiti tu ženu ili ne, iako tada još ne gaji duboka osjećanja prema njoj.

Bitno je napomenuti da muškarci često budu zainteresirani za više žena istovremeno.

Osvajanje:
U ovoj fazi muškarac aktivno pokušava pridobiti naklonost žene. Nastoji je impresionirati pozivima na sastanke, večerama, poklonima, brinući se o njoj. To je razdoblje u kojem žene često uživaju.

Poštovanje:
Ako shvati da je žena vrijedna poštovanja, muškarac će nastaviti s osvajanjem. Poštovanje je ključno jer muškarac u ovoj fazi shvaća da se s tom ženom osjeća posebno te da je ona vrijedna njegove pažnje, truda i ljubavi.

Povjerenje:
Odnos već ima temelje, a svaki uspješan odnos gradi se na povjerenju. Ako muškarac vjeruje ženi, otvorit će se prema njoj, cijeneći njezino mišljenje.

Sumnje:
Unatoč pozitivnom tijeku veze, muškarci prolaze kroz fazu sumnji u sebe i svoju vezu. Žele ozbiljan odnos, ali ponekad se pitaju je li ta žena zaista prava za njih.

Prihvatanje:
U ovom trenutku muškarac shvaća da je ta žena jedinstvena, izuzetna i prava za njega. On uviđa da je ona najbolje što mu se moglo dogoditi, a njezini interesi i mišljenje postaju njegov prioritet, piše pult24.info