Život

Poigrajte se njegovim umom: Ovako ćete zavesti svakog muškarca

Ako žena posjeduje dovoljno mudrosti, uspješno će moći očarati gotovo svakog muškarca. U nastavku donosimo nekoliko trikova koji su se pokazali kao efikasni u umjetnosti zavođenja.

Zavođenje može biti kreativno, razigrano i duhovito, puno više od jednostavnog otpakiravanja jednog gumba na bluzi i reći “to je to”. Ako znate kako privući muškarca na inovativan način, bit će ugodno iznenađen, a vaš trud će biti nagrađen.

Prvo pravilo: Pokažite svoju različitost. Ostanite vjerni sebi, ali povremeno se možete pretvarati u ženu s više dimenzija. Muškarac voli svoju partnerku, volio bi joj dati svoje srce. S njom može dijeliti dušu, ali uvijek je oduševljen kada vidi nešto novo i različito pred sobom.

Iznenađenje je uvijek dobrodošlo kada želite zavesti partnera novim izrazima, novim čipkanim rubljem ili sličnim. Oblecite se zavodljivo. Da, to je dovoljno za mnoge muškarce. Prikazujte svoju ljepotu, novu šminku, frizuru… Sigurno će mu se svidjeti.

Drugo pravilo: U procesu zavođenja, budi ono što on želi da budeš. Nema ničeg lošeg u tome da igrate igre sa svojim muškarcem. Žena koja poznaje svog ljubavnika dobro zna koje igre voli. Nema ništa ponižavajuće u tome da sebe učinite središtem njegove mašte.

Treće pravilo: Ne zanemarujte moć mirisa. Nije tajna da pravi miris može privući pažnju partnera, čak ga i intrigirati. Biolozi čak tvrde da partnera biramo na osnovu mirisa, a ne samo na osnovu lica.

Stoga, uz pomoć pravog parfema, žene znaju savršeno zavesti. Poprskajte se zavodljivim mirisom ne samo pri izlasku iz kuće, već i pri odlasku u spavaću sobu. Primijetit ćete da ne morate ništa reći ili učiniti – vaš partner će se odmah promijeniti.