Horoskop

Muškarci gube glavu za njima: Ovo su najpoželjnije žene Zodijaka, neodoljive su

Astrolozi tvrde da muškarci s ovim znakovima žive kao u bajci.

Lav

Žena rođena u znaku Lava bit će dragulj kojim ćete se ponositi, ali i kojeg ćete ljubomorno štititi od tuđih pogleda jer njezina elegancija nema premca. Obožavat ćete je i osloniti se na nju jer je ona ta koja nikada ne zanemaruje osjećaje i potrebe svog partnera. Ona će biti vaša životna pratnja, prijatelj, podrška u ljubavi i nevoljama, osoba bez koje ne možete zamisliti ni jedan dan. Shvatit ćete sami da vas nitko neće voljeti iskrenije i autentičnije od nje, jer njeno srce je iskreno, nesebično i hrabro, a njen karakter, tijelo, izgled i glas bit će vaša duhovna hrana i ovisnost.

Očekivat će od vas da budete iskreni i autentični, da je pazite i volite, jednako nesebični i iskreni jer ona to zaslužuje. U ljubavi prema njoj nećete imati nikakvih ograničenja. Ona je jedina osoba zbog koje slobodno možete napustiti sve što trenutno radite i slijepo krenuti s njom u nepoznato. U nekoliko ćete se navrata upitati zaslužujete li sve to, ali ne zaboravite da trebate zaslužiti i nagraditi ovu ljepotu i dobrotu.

Strijelac

U svakoj životnoj priči postoje događaji koje ćete pamtiti cijeli život, a dan kada prvi put poljubite ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda bit će jedan od vaših najljepših trenutaka. Ako imate sreće da vas odabere i zavoli žena rođena u znaku Strijelca, već ste na pola puta do raja. Ona će vam donijeti toliko uzbuđenja i pozitivne energije da će vam trebati tri života da sve to potrošite. Ispunit će vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njezin pametan um i beskrajna kreativnost unijet će potpuno novu svježinu u vaš život i zajednički rad.

Savršena kombinacija ljubavnice i prijateljice, ova divna i odana žena bit će izvrstan uzor vašoj djeci koju će voljeti kao Boga. Od muškarca traži naklonost, nježnost, posvećenost i povjerenje, ali i spremnost da s punim razumijevanjem njezinog avanturističkog duha krenete u bajkovitu avanturu. Zauvijek će protjerati negativne misli, pesimizam i dosadu iz vašeg života, te će vas hrabriti i beskrajno voljeti.

Rak

Rak je jedinstveno i neponovljivo biće, odano i privrženo, poput dame. To će potpuno promijeniti zakone fizike u vašem životu i okrenuti ga naglavačke. Ona je sposobna učiniti svaki dom domom i pružiti vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života. U krevetu je istovremeno nježna, snažna, senzualna, nepokolebljiva i nepredvidiva. Nijedno bogatstvo ovog svijeta ne može kupiti njene poljupce.

Njezina iskrena duša traži osobu koja zna voljeti i razumjeti njene tihe uzdahe. Osoba koja će je podržavati i boriti se s njom u svim bitkama. Zauzvrat će vam dati svoje srce, ići će s vama kroz raj i pakao ako treba. Savršena supruga, brižna majka, plijeni svojim urođenim šarmom koji nosi kao prava dama, prirodno i spontano. Vrijedna je i svestrana, želi muškarca koji će biti snažan i odlučan, ali i brižan i odgovoran.