Zanimljivosti

Ova fotografija je izudjela ljude: Možete li pronaći jeziv lik žene na slici ?

Na društvenoj mreži X, nedavno poznatoj kao Twitter, proširila se viralna optička iluzija koja skriva jezivo lice žene, zbog čega ljudi imaju problema da ga pronađu.

Iluzija, koja je pregledana čak 22 miliona puta, prikazuje dve devojčice, jednu plavokosu i drugu smeđokosu, kako sede jedna do druge, pri čemu je lice plavokose devojčice okrenuto ka drugoj.

Međutim, u liku plavokose devojčice krije se lice jezive žene. Možete li ga vidjeti?

Dobar dio korisnika X-a bio je prilično frustriran jer nisu uspijevali pronaći treće lice, dok je nekima to bio lak zadatak.

„Savjet za kratkovidne. Skinite naočale i udaljite telefon od očiju pa pogledajte plavokosu djevojčicu“, savjet je naveden u opisu ove iluzije.

“Kako bi trebalo izgledati lice? Šta propuštam?” “Ja ništa ne vidim” i “Zaškiljite i vidjet ćete”, neki su od komentara.

Oni koji su uspjeli, ugledali su lik žene zastrašujućeg izgleda s blijedim licem i tamnim očima koje bljeskaju s lijeve strane slike. Ona je skrivena u kosi i tijelu plavokose djevojčice i, da, lakše ju je primijetiti kad znate gdje tražiti, iako to ne čini manje jezivom.

Dakle, bočna strana lica plavokose djevojčice čini čelo žene, dok sjena u kosi i ispod brade oblikuje ženine oči. Pri dnu kose je nos, a nabor na majici djevojčice oblikuje usta.

Foto: X