Život

Ovo su najčešće stvari o kojima žene lažu: Jednostavno moraju

Žene često zrače tajanstvenošću, što muškarci ponekad teško razumiju. Njihova komunikacija nije uvijek potpuno jasna; ponekad su pažljive i iskrene, ali ponekad i skrivaju istinu, posebno kada je u pitanju odnos. Muškarci također ponekad imaju problema u razumijevanju onoga što žene žele izreći, i istina je da i oni ponekad lažu. Te laži mogu biti male bijele laži, poluistine izrečene kako bi se izbjegla svađa, ili čak velike, posebno kada je u pitanju odnos.

Kada je riječ o odnosu, mnoge žene sklonije su prešutjeti istinu i izreći laži. Lažima pokušavaju sakriti s koliko su muškaraca bile ili kakav je bio njihov odnos, a muškarci iz tih laži mogu mnogo naučiti. Za žene je često teško priznati koliko su partnera imale u prošlosti. Neki umanjuju broj, drugi ga možda povećavaju, a neki možda čak ni ne znaju točan broj.

Vjerovatno se žene odlučuju lagati o broju bivših partnera zbog osjećaja nesigurnosti. Obično će dobiti više komplimenata o svom odnosu nego kritika. Teško im je priznati da je odnos bio loš, posebno na početku veze. Stručnjaci tvrde da je najlakše otkriti istinu čitanjem govora tijela.

Obećanje da nikada neće prevariti partnera ženi je mnogo lakše dati nego ga održati. Zaista je teško reći nekome do koga vam je stalo da ste ga iznevjerili. Žene često vjeruju u “što ne znaš, ne može te povrijediti”.

Nakon prvog sastanka, većina žena će reći da bi voljele ponovno se vidjeti, ali to ne misle sve. Teško je biti malo nepristojan na prvom sastanku, pa se nadaju da će muškarac shvatiti poruku kada im se više ne jave na telefon.

Ženama zapravo nije bitno kakvog je okusa hrana koju im muškarac pripremi. Bilo da je jelo ukusno ili loše, reći će da je odlično jer će biti oduševljene idejom da muškarac kuha večeru za njih.

Jedna od najčešćih laži je čuveno “Sve je u redu”. Žene ne žele odmah dijeliti svoja osjećanja i probleme s partnerom. Najbolje je postaviti nekoliko pitanja i jednostavno ih saslušati.

Kada se vrate s kupovine s punim rukama, žene često objašnjavaju da su sve kupile na sniženju. Istina je da vjerojatno ništa nije bilo posebno jeftino, ali muškarci jednostavno moraju to prihvatiti, drugog izbora nema.

Gotovo svaki muškarac bar jednom imao je priliku doživjeti čari čekanja dok se njegova partnerica sprema za izlazak. Iako će vjerojatno svako malo reći “Idem, gotovo sam za minutu”, ne preostaje ništa drugo nego čekati.