Horoskop

Saznajte koji dio tijela je najljepši kod svakog znaka horoskopa: Jarčevi imaju najbolje noge, a evo čije lice je najatraktivnije

Ljepota je subjektivna i različito se manifestuje kod svakog pojedinca. Međutim, prema astrologiji, određeni znaci Zodijaka se ističu po određenim fizičkim osobinama.

Evo koji dio tijela se smatra najljepšim za svaki znak Zodijaka:

Ovan: Ovaj znak se ističe predivnim obrvama koje im daju zavodljiv pogled, kao i osmijehom koji je jedan od njihovih aduta.

Foto: Unsplash

Bik: Bikovi se mogu pohvaliti senzualnim, zavodljivim usnama koje ih često čine privlačnima.

Blizanci: Blizanci imaju divan ten i često izgledaju mlađe nego što zapravo jesu.

Rak: Rakovi često imaju fantastičnu liniju, posebno ističući stomak i struk.

Foto: Unsplash

Lav: Lavovi privlače pažnju bujnom kosom koja je često prvo što primijetite kada uđu u prostoriju.

Djevica: Djevice su poznate po svojoj pažljivoj rutini njege kože, što rezultira izrazito nježnom kožom i čistim, njegovanjem tenom.

Vaga: Vage se često ističu divnim držanjem, prelijepim nogama i zadnjicom, te su često smatrane jednim od najljepših znakova Zodijaka.

Foto: Unsplash

Škorpija: Škorpije su poznate po senzualnosti, zavodljivom hodu i hipnotičkom pogledu koji rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

Strijelac: Strijelčevi se mogu pohvaliti nevjerovatnim leđima koja izgledaju fantastično u haljinama sa izrezima na zadnjem dijelu.

Jarac: Jarčevi se ističu izvajanim, dugim nogama koje izgledaju impresivno, posebno u kratkim suknjama ili haljinama.

Foto: Unsplash

Vodolija: Misteriozne Vodolije imaju izrazito lepa stopala koja često privlače pažnju.

Ribe: Ribe se mogu pohvaliti predivnim očima, nježnom kosom, dugim prstima i noktima, što ih čini privlačnima i jednim od najljepših znakova na listi, prenosi Wanted.mondo.rs.