Zanimljivosti

Ovih 5 stvari ni u ludilu ne treba raditi za muškarca: Nijedna pametna žena ne pristaje na ovo

Pametna žena nikad neće ovih pet stvari raditi za svog partnera:

1. Pomagati finansijski

Svaka žena koja je muškarca finansirala se gorko pokajala zbog toga. Budite mu podrška kada je teško, ali nikad ne pristajte da budete neko ko će ga izdržavati. Važno je da partner preuzme odgovornost za svoje finansije i da veza bude zasnovana na ravnoteži i međusobnom poštovanju.

Foto: sallyjermain/pixabay.com

2. Kupovati skupe poklone

Nikad mu ljubav ne pokazujte skupim poklonima. Ne pokušavajte da ga impresionirate tako što ćete potrošiti ogromnu količinu novca na njega, naročito ne na početku veze. Ovo će vašu vezu odvesti u pogrešan smijer. Novac ne treba nikad da bude merilo ljubavi. Pokloni treba da budu iskreni i promišljeni, a ne skupi.

3. Mijenjati izgled samo zato što on to želi

Ženama je gotovo prirodno da mijenjaju izgled u skladu sa tim šta se njihovom partneru sviđa. Da se razumijemo, nema ništa pogrešno u tome što ćete provesti malo više vremena sređujući kosu ili frizuru prije sastanka. Ipak, trebalo bi da budete jednako samouvjereni kada se pred njim pojavite u majici i farmerkama, kao i kad se pojavite u toj haljini koju on voli. Budite vi, budite svoji. Nikada ne mijenjajte svoj izgled samo zarad muškarca, pa i da ga volite najviše na svijetu. Ako vas pritiska da se oblačite kako on želi, da nosite frizuru kakvu on voli ili na bilo koji način mijenjate svoje tijelo, on nije vrijedan vašeg vremena.

Foto: Pexels

4. Odustati od svojih snova

To što ste u vezi, ne znači da treba da odustanete od svojih snova samo zato što se partnerovi snovi ne poklapaju sa vašim. Naprotiv! Pravi muškarac će vas podržati u svim vašim namjerama. Vaši snovi i ambicije su važni, i pravi partner će vas motivisati da ih ostvarite, a ne sputavati.

5. Izmišljati opravdanja za njega

Kad on pogriješi, ponekad sigurno ima dobro opravdanje, ali nije na vama da ga izmišljate za njega. Na taj način se samozavaravate i, u suštini, dajete podršku njegovom neprimjerenom ponašanju u nekim situacijama. Kada zatreba, slobodno lupite šakom o sto… Naravno, mislimo figurativno. Važno je biti iskren prema sebi i njemu, i ne tražiti izgovore za ponašanje koje nije prihvatljivo, piše stil.kurir.rs.

Pametna žena cijeni sebe i svoje vrijednosti, a partner koji je vrijedan njene ljubavi će to prepoznati i poštovati.