Horoskop

Ovo su najmračnije tajne svakog horoskopskog znaka: Kriju ih od drugih “kao zmija noge”

Svaki astrološki znak skriva više nego što se na prvi pogled može vidjeti, jer svi imamo svoje tajne i nesigurnosti s kojima se borimo. Evo koja je to tajna koju brižno čuva svaki znak.

Ovan

Poznati ste kao borac za svoja uvjerenja – to je ono što svijet vidi jer to strastveno pokazujete. Međutim, vaša tajna je da duboko u sebi niste tako samouvereni kako djelujete i osjećate se kao prevarant.

Bik

Vi ste osoba kojoj je ključan siguran i stabilan dom. Iako radite vrijedno i predano, vaša je tajna da duboko u sebi mislite da ne činite dovoljno i da je osmeh koji nosite samo maska.

Foto: Unsplash

Blizanci

Duša svake zabave i pokretač komunikacije, podstičete druge da budu ono što jesu. No, vaša tajna je da osjećate kako vam je život često u haosu i što se više trudite prihvatiti vlastitu prirodu, to stvari postaju gore.

Rak

Iako imate roditeljske vještine i vjerujete u izgradnju snažnih porodičnih korijena, tradicionalna porodica i život za vas su veliki izazov. Vaša je najveća tajna da zapravo ne želite imati djecu.

Lav

Svi vas vide kao samopouzdanog individualca, no vaša je tajna da zapravo želite jednostavniji život s manje drame i poteškoća, te ste iza kulisa jednostavna osoba s jednostavnim potrebama.

Foto: Unsplash

Djevica

Analitični i racionalni, odani ste partneri i prijatelji. No, vaša tajna je da ne znate kako dopustiti drugima da vam pomognu bez da se osjećate krivo ili posramljeno.

Vaga

Stvoreni ste za postizanje reda i sklada, kako u svom životu, tako i kod vaših bližnjih. Ali vaša je tajna to što osjećate da ste daleko od onoga za šta se zalažete i predstavljate te da vam je život zapravo haos, zbog čega se osjećate kao lažnjak.

Foto: Unsplash

Škorpija

Poznati ste kao magnet za ljude i imate duboke odnose s drugima, no vaša tajna je da često težite samoći i obožavate provoditi vrijeme sami, onako kako vi želite.

Strijelac

Poznati ste kao veliki preuzimač rizika i sanjar. Vaša tajna je da ste u stalnom strahu i brizi – jeste li negdje pogriješili, jeste li dobro odlučili. Ne shvatate da je sve u životu privremeno, a žaljenje ostaje.

Foto: Unsplash

Jarac

Vaš život se svodi na strukturu, dugoročne ciljeve i planove. No, vaša je tajna da biste često voljeli biti spontaniji i manje opterećeni, ali ne znate kako.

Vodolija

Dok se borite za pravdu onih oko sebe, vaša tajna je da vas ta borba iscrpljuje i umara. Ponekad se borite reda radi ili da biste pronašli svoj izgubljeni smisao.

Foto: Unsplash

Ribe

Vi ste sanjar i iscjelitelj, a prvi vam je poriv da pomognete onima koji pate. No, vaša tajna je da ste pod ogromnim pritiskom svakog dana da ostvarite svoje snove i da poput superheroja lečite tugu i bol svojih bližnjih, piše stil.kurir.rs.