Zanimljivosti

ONI SU STVORENI JEDNI ZA DRUGE: 10 najkompatibilniji horoskopskih parova!

Neki od nas vjeruju u astrologiju, a ostali ne, ali kada se radi o faktoru kompatibilnosti, svi smo malo znatiželjniji.

1. Lav i Vaga 

Lavovi se smatraju vrlo agresivnom i impulzivnom prirodom i privlače ih oni koji su vrlo samouvjereni i miroljubivi. A biti samouvjeren i miroljubiv jedna je od glavnih karakteristika Vaga. Osim toga, vrlo su mirni što će uravnotežiti Lavovu agresivnu prirodu i razviti razumijevanje među njima.

2. Vaga i Blizanci

Vaga i Blizanci gotovo su slične prirode. Omjer kompatibilnosti između njih je stvarno vrlo visok. Blizanci su poznati po svojoj društvenoj prirodi, kao i po svojoj sposobnosti da beskonačno razgovaraju o bilo čemu, bilo kada i bilo gdje, a Vage su izvrsne u balansiranju stvari i držanju stvari pod kontrolom. Tako da se oboje upotpunjuju na različitim razinama što ih čini najkompatibilnijim parom.

3. Vodenjak i Ovan

I Vodenjak i Ovan poznati su po svojoj razini energije i uzbuđenju oko života. Oba znaka traže avanturu i mrze se dosađivati. Jedno drugo društvo uvijek će ih spriječiti da im bude dosadno. Ovnova odlučna priroda i Vodenjakova jasna vizija života ono je što ih čini dobrima jedno za drugo.

4. Rak i Ovan

Unatoč tome što su potpuno suprotni jedan drugome, ovaj dvojac dijeli veliku količinu kompatibilnosti. Ovnovi su odvažni i hrabri po prirodi, dok Rakovi imaju nisko samopoštovanje i osjetljive su prirode. Hrabrost Ovna pomoći će Raku da pomakne svoje granice i postigne bolje u svom životu. A Rak će upoznati Ovna s osjećajima koji im nedostaju.

5. Ribe i Rak

Faktor kompatibilnosti je visok između ova dva znaka horoskopa zbog sličnosti u prirodi. Oba znaka su emotivni, osjetljivi i dobro su svjesni važnosti ljubavi u životu ljudi. Između njih će se razviti vrlo značajno međusobno razumijevanje i njihov će odnos automatski imati sigurnost.

Nastavite čitati ostale horoskopske zankove: