Optička iluzija

Optička iluzija: Vidite li kišobran?

Pokušajte otkriti njegovu lokaciju u ovom vizualnom izazovu za najviše šest sekundi. Pripremite se da dosegnete svoje vizualne granice. Svi koji su to pokušali napraviti u četiri sekunde su izgubili.

Prikazujemo vam cjelovitu sliku vizualnog izazova kako biste mogli izvršiti ispravnu analizu i započeti dan sa svim stavom. Ako vidite stavku, slobodno je označite kao mogućnost dok ne potvrdite je li ili nije. Imate samo 6 sekundi da ga riješite i savjetujemo vam da ne odustajete tako brzo. Vizualne zagonetke najpopularniji su trend na društvenim mrežama i vrijeme je da počnete s mentalnom vježbom. Time ćete napraviti razliku između onih koji su ohrabreni, onih koji se suočavaju s tim i onih koji su na vrhu.

U slobodno vrijeme, podučavamo vas raznim testovima koji variraju od lakših do težih. Hajde, vrijeme je da pokažeš od čega si sazdan uz vizualni izazov za ‘hrabre’.

Ispred restorana ne pada kiša, ali je potrebno locirati kišobran koji glumi u ovom viralu koji je već trend na društvenim mrežama. Pripremite svoje najbolje oružje kako biste pronašli rješenje za ovaj izazov.

Foto: Genial.Guru

Rješenje na stranici br 2.: